![]() |
|
206 hdi stop etme sorunu! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2013 Saat 19:14 |
merhaba arkadaşlar iyi günler son zamanlarda aracımı gün içerisinde çalıştırdığım zaman araç 10 sn kadar çalışıp rölanti düşüyor stop ediyor ve tekrar marşa bastığımda kolay kolay almıyor epey zorlanıyor hatta çalışmayacak diye korkuyorum ve çalıştırınca da hemen biraz gaz verip 1 dk kadar bekleyip gaz pedalını bırakıyorum rölantide çalıştırıp öyle ısıtıyorum aracı 5 dk bekliyorum en az bu stop etme sorununu soğuk havaya mı bağlamalıyım yoksa kontrol etmem gereken yerler var mı teşekkürler.
Düzenleyen ndm01 - 09 Aralık 2013 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
saruhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük ihtimal mazot borularının birinde çatlak yada delik vardır.Hava yapıp geri kaçırıyordur mazotu
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ahtapot hortum denilen bir zımbırtı var el pompasıyla birleşik bende 207 varken benim başıma gelmişti o değişince düzeldi
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
teşekkürler peki bu parça da sıkıntın varsa gözle görülebilir şekilde fark edilebilir mi? aracı çalıştırıyorum artık gaz da versem stop ediyor bende mazotu el ile pompalıyorum sonra zar zor çalıştırıyorum arıza lambası da yanıyor ama o gün içinde sönüyor arık o ama gerçekten çok zor çalışıyor aracım servise götürüp bi danışmalımıyım arkadaşlar önerileniz ne olur teşekkürler.
|
|
![]() |
|
saruhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Servisede gidebilirsin sanayide de ustan varsa yaptırabılır.Yakıt borularını kontrol edecekler ve set halınde değişiyor.Bende de aynı sorun olmustu.Hava filtresinin köşesinden zamanla sürtünmeyle delinmişti.Ben başka bir yakıt borusu alarak yerınıde değiştirmiş oldum.
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
hocam bence bircok seyden olabilir.. ustaya göster en temizi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |