![]() |
|
lpg'ye gecmiyor du |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2012 Saat 20:10 |
arkadaslar gecenlerde uzun yola cıktım aracımda lpg ile sorun yoktu uzun yola cıkmadan aracı rolantide yaklaşık 5 dk calıştırdım daha sonra yola cıktım 20 tl lpg aldım depoyu fulledim yaklasık 120 km gitti ama lgp ışıgı hiç sönmedi hala 4 ışık şüplendim hemen lpg almak istedim ama lpg tankım doluymuş yani o kadar yolu benzinde gelmişim ama lpg nin ışıkları yanıyordu daha sonra 100km daha gittim bu kezde 8 tllik lpg aldı yani arac lpgde gidiyormuş gibi ama benzinde gidiyor. bi atiker bayisine gittim ayarlara baktı normal dedi beni yalancı yerine koydu bu lpg ışıgı yandıgı müddetce benzin yakmaz dedi. daha sonra kendiliginden düzeldi dedim ama malesef şimdide 180 km yaptım 20 tl lpg alıyor sürekli benzinde gidiyor.
bir de aracta tam 3000 devri gecerken bir yıgılma gibi birsey oluyor ama bu sadece saniyelik oluyor 3100 devirde düzeliyor tüm viteslerde yapıyor sanki arac yükten cıkıp tekrar yüke giriyor gibi birsey oluyor. alakası varmı bilmiyorum. bunun nedeni ne olabilir bilen varmı? Düzenleyen riva70 - 01 Ekim 2012 Saat 19:51 |
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç içindeki lpg-benzin geçiş tuşunda bi bozukluk olabilir,ucuz yoldan başlamak en iyisi..
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün servise gittim enjektör temizlendi filtre değişti ayar yapıldı sorun düzeldi son veriler şehir dışı klima tek kademe açık hız ortalama 70 km/s 97km 7,73 lt gaz tutarı 21,50tl kilometrede ortalama 0,22tl sonuç sizce nasıl tekrar ayar ihtiyaç varmı performans iyi.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |