![]() |
|
triger seti bilye değişim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 Saat 18:38 |
gittiğim yer arkadaşın eniştesi.. demekki oda olmasa;) tekrardan ses gelince yine gittik söktüler taktılar ses gitti. Öteki gün tekrardan ses geldi. bugün yeniden gittik arkadaşla. Arkadaş paso yanımda;) Baktılar anlayamıyolar. Kayışa bakıyolar dişlerinde sıkıntı yokdediler. yinede değiştirdiler 30 lirada ona bayıldım. tanıdık sonuçta;)) Bakalım yarın sabah yine ötecekmi.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işte bu yüzden servise tamirciye güvenmeyiniz, sorunu buldurunca parça fiyatlarını alıp araştırmaya çıkınız, orjinalini uygun fiyata bulup gözünün içine faturasını sokunuz. tabi bunu fırsatçı servislere yapınız. işini adam gibi yapana lafımız olmaz tabi. ama şu da var ki triger gibi hayati parça değişimlerinde mutlaka aracın başında bulununuz.. ve hangi parça triger hangi parça v kayışı vs.. ufak tefek şeyleri de bilmek gerekir. gittiğinizde v kayışını triger diye yutturmasınlar diye... |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
Fatih Ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorunda çözülmemiş zaten, bence gidin hakkınızı arayın, parayı yolda bulmuyoruz.
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
triger kayışına ulaşmak için üzerinden epey bir koruma vs parça sökülüyor. bu yüzden su trigere ulaşmaz. hata kaza ulaşsa bile triger kayışı ve rulmanı dişlidir, düz değildir, o yüzden kaydırmaz ses yapmaz. zaten kaydırsa araba çalışmaz bi ton da masraf açar :) o öten v kayışı ve rulmanıdır büyük ihtimal. onlar da ucuz zaten. 180 çok vermişsin.
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
180 lira verdim 1 gün sonra yine ses gelmeye basladı. Yarın gidip tekrar gösterecem. hayırlısı..
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
değiştirdiğin bilye triger değil ,triger olsa trigerde 1 tane rulman var senin aracında,
alternatör bilyalarını değiştirmişsin 180 tl abartı fiyat bu arada
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bahsettiğiniz V kayışı yani diğer isimleriyle klima kayışı, alternatör kayışı da deniliyor.
Fiyat bu kayış için yüksek.Bu kayış çok pahalı bir kayış değil ve değişimi de çok basit öyle pahalı bir işçiliği de yok yani. Yani değiştirdiğiniz kayış triger kayışı değil.. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 23 Aralık 2011 Saat 03:13 |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Değil... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
http://www.google.com.tr/imgres?q=peugeot+triger+kay%C4%B1%C5%9F%C4%B1+206&um=1&hl=tr&biw=1356&bih=606&tbm=isch&tbnid=Q9ytwUcaN6WfoM:&imgrefurl=http://tardigrad.blogcu.com/arabam-2001-peugeot-206-xr-presence-1-4i/5339200&docid=ojxgm52fn6jBkM&imgurl=http://img209.imageshack.us/img209/9778/dsc06070.jpg&w=640&h=480&ei=kbnzTu-NBITOsgaisYEI&zoom=1
Bu linkte kırmızı kapaklı yerin hemen altı triger değilmi |
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
valla bilemiyorum hangisi. ama kaputu acınca sol önde çalıştıgı an dönmeye baslayan kayış. baska dönen kayış varmı bilmiyorum. ama triger olması lazım. Onun 2 adet bilyesi değişti. Tanesi 60 lira olsa gerek.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
V kayışının bilyeleri ise bence fazla hemde baya fazla ben bitanesini değiştirdim 15 lira işçilik verdim parçada 30 tlydi sanırım
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Triger setini lütfen servislerde orjinal parça ilen değiştiriniz.
Aksi durumlarda ucuz triger kayışları 30 40 binlere çok kopmakta. 100 lira için 2 bin tl den olmayın. Gördüm yaşayan var.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Havadaki nem miktarından olmuş olabilir.
Fakat triger kayışı ses yapmaz diye biliyorum. Fiyat triger kayışı için ise iyi fiyat. V kayışı için ise yüksek. |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
v kayısıdır sanırım
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Islanan triger kayışın değildir
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
bilmiyorum ama ıslandı bi dahada susmadı sanırım. sonuc olarak 180 lira fazlamı onu anlamaya calısıyorum
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Yağmurla ne gibi ilgisi var ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
arkadaşlar 1 hafta önce yogun yağıs sonucu triger kayıştan ses gelmeye basladı. Bugün 2 tane bilye değişti. 180 lira ödedim. nasıl sizce ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |