![]() |
|
Satılık 307 1.6 Turbo 230hp |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
OzkanTR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 18:44 |
||
KAZA YOK BOYA YOK DEĞİŞEN YOK Km orjinal Arac gercekten cok temiz bir durumda.. tüm bakımları yeni yapıldı araç en full'ü dür 6 hava yastığı abs klima ws. VİDEO'YU İZLEMEDEN KARAR VERMEYİN Özellikleri; -Garrett T3 T4 Turbo kit olarak 4000 tl civarında -Forget Piston Segman ve kolları - 2000 tl civarında -Greddy Boost Controller - 300$ civarı yurt dışında -Custom 60 mm Krom Potsuz Ara Boru ( 500 tl patladı eksoz ) -Custom Krom Headers - 500 tl -Custom emme Manifoldu - 1000 tl -Custom Egzos Manifoldu - 750 tl -Custom Intercoller - 600 tl -17” Allesio Jant ( 2. eli 1500 tl ) -F1 Lastik ( 2,000 tl takımı ) -Orjinal Jsv Blow of Valve ( 150 Tl) -FK Ayarlı Coillever ( 700 TL ) -Valbro benzin pompası (150 TL) -8000K Monza Xenon. ( 200 TL ) -Ledli stoplar ( 350 TL ) -Far karartma tam 13,000 TL extra vardır araçta diğer araçlar gibi modifiye yada görsellik fiyatı değil hepsi özel donanım fiyatlarıdır. PLAKA 22 LE 307'dir sorgulatma yapmak isteyenler için İLETİŞİM : 0544 206 22 22 FİYAT: 20.000 TL'dir. pazarlık payı türklere mahsustur :) Düzenleyen OzkanTR - 06 Ağustos 2011 Saat 11:20 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
1)Fotoğraf var mı?
2)Dyno sonucu mu 230HP? 3)Öncelikle kendinizi tanıtmanız gerekiyor.
|
|||
![]() |
|||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
||
araç süpermiş hayırlısı olsn
|
|||
![]() |
|||
OzkanTR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
ilan adresi ekledim resimler orada mevcut 0.8 bar'da 230 hp 1.2 bar'da 350 hp görmüş daha önce ben denemedim aracı bilen biliyor
|
|||
![]() |
|||
||
Makinenin resimlerini dedim..
Bir de kendinizi tanıtan bir konu açarsanız seviniriz.
|
|||
![]() |
|||
||
sanırım son foto aracına ait değil diğerlerinden farklı duruyor. Hayırlı satışlar:)
|
|||
![]() |
|||
turkuaz55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2010 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
evet bencede... |
|||
407 berline yer ucagi.....
|
|||
![]() |
|||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
||
dyno verilerimi ve nerede alındı bu veri, ikisinide yazmışsınız turbo t3 mü t4 mü anlayamadım, custom intercoller dediğiniz kaç litre, oil catcthcan var mı, enjektörler kaçlık ve marka nedir ve yazılım var mı varsa kim yaptı ?
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
güzel araç gerçekten alana hayırlı olsun şimdiden yaşım daha genç, bu yaşta binersek durduramayız bunu walla çuflamak isterdim araçla 1 tur verrirseniz Edirneye geliriz :))
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
Allah mesut etsin (:
hayırlı satışlar.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Son fotoda araca ait diye hatırlıyorum ama sonradan o eklere ne oldu bilemem
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
farları karartınca içindeki nikelaj gittiği için yolu aydınlatmasında değişme oldumu eskisi gibimi aydınlatıyor yoksa ışık kaybı varmı.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
o resimde araca ait o kaput ve tampon istenilmesi halinde araç ile birlikte verilecektir.
|
|||
![]() |
|||
||
hocam plakayı kapatmışsın resimde 22 le 307 yazmışsın
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
konu güncell
|
|||
![]() |
|||
||
fiyat 19.000 di 20.000 olmuş
|
|||
|||
![]() |
|||
||
araç durdukça fiyatı artıyor çünkü birşeyler yaptırıp duruyorum :)
|
|||
![]() |
|||
||
iyide araç sahibi senmisin bilmiyorum ama saraç sahibi çok acil olarak satmayı evleneceği için paraya ihtiyacı olduğunu okuduğumu çok iyi hatırlıyorum. araç sahibi senden evleneceksen neden masraf yapıyorsun onuda anlamış değilim.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
18di abi bu araba sahibindende hatta ilanını paylaştım ben burda konusu açıldı konuştuk baya bi arkadaşımız yaptıklarını söksün 5e alcam felan demişti çookk iyi hatırlıyorum adım gibi
|
|||
![]() |
|||
||
arabayı kullandıkça gaza getiriyor gelde sen yapma :D
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |