![]() |
|
206 arıza işareti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 Saat 08:26 |
arkdaşlar 206 göstergesinde bu km nin yazdığı yerde arıza işareti var sanırım nedir?bilen arkdaşlar yardımcı olursa sevinirm bi arızası varsa bilim de ona göre ustaya götürüm.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanıyorum kı sen anahtar ısaretınden bahsedıyorsun. o onemlı bırsey degıl. aracın km sayacında servıs km sı ayarlanıyor ve km yaklasıldıgında ıkaz edıyor ve km sı gecıldıgınde yanık kalıyor vs...
cok basıt ve onemsız bırsey.
|
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
oo çok saol ya canımı sıktı dünden beri önemli bişeydir diye vala rahatladım saol.bide direksiyon biraz sert o neden olablr.hidrolik direksiyon
|
|
![]() |
|
dıreksıyon sertlıgının bırcok sebebı olabılır. fakat bu noktada gercekten sertmı ona bakmak gerek. cunku 206 ların dıreksıyonları cok yumusak olmaz genelde. baska 206 larla kıyas etmek lazım. fakat hıdrolık pompadan baslayıp dıreksıyon kutusu rot kolları rot basları amortısor bılyaları vs komple bakmak gerek... |
|
![]() |
|
tamam çok teşkkür ettm yardımcı oldğun için okdarda sert değl ama diğer hidroliklere göre sert yada önceki arabamdan daha sert diye sanırım böle düşündüm çok saol yardmın için. selamlar
|
|
![]() |
|
rıca ederım. fakat baska marka model araclarla kendı aracını kıyas etme. cunku yanlıs olur. ancak denk model 206 lar ıle kıyas etmelısın.
|
|
![]() |
|
206 ile 106 arasında bile fark var :)) 206 nın direksiyonu daha ağırdır.
|
|
![]() |
|
anladm anladm yanılgıya düştüm galiba önceki arabam 2007 focustu direksiyonuda çok hafifti aldandım biraz ama şimdi anladm farklı olur tabi :)
|
|
![]() |
|
aman 207 ıle kıyas edeyım deme :)) yoksa bır daha arabana bınmezsın :DDDDDDDD
|
|
![]() |
|
:)) yok yok kıyas etmem artık ya
|
|
![]() |
|
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
serviste bilgisyara bağlatıp söndürtebilirsin ışığı rahatsız ediyorsa seniz ama hiçbir zararı yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |