![]() |
|
euro dizel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 Saat 10:31 |
|
selam arkadaşlar sizce en iyi euro dizel hangisi. ben shellden alıyorum km az gidiyor ama aracın gidişinde bir problem yok. total biraz kasıyor ama shelle göre daha fazla km gidiyor zaten başka yeri hiç denemedim
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Opet Ve BP die Düşünüyorum ben.
|
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bır arkadasımda bana shell yerıne opetten alınca daha az km yaptı dıye soylemıstı... ne kadar dogrudur bılemıyorum
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
eski tabirle totalin mazotu shell in benzini derlerdi. bencede benzinde shell 1 numara eurodiesel de de total ya da petrol ofisi iyi diyolar
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
bence OPET biraz dikkat edersen kamyoncu esnafının hemen hepsi opetten alıyo bir bildikleri vardır herhalde
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
ben opetten fullemiştim uzun yola giderken 1000 yaptı shellden aldım 1200 gittim hızım 2500dd. 110km hız
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
valla ben 200 km kadar fark edeceğini hiç sanmıyorum hesaplamalarında bi yanlışlık olabilir dostum
|
||
![]() |
||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
opetin az gittiğini bende duymuştum ama motor için en sağlıklısı opet olduğunuda duydum 0.5 kükürt oranı varmış. diğerlerinde 50 lerde geziyormuş
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
|
Performans için shell euro dizel + gtl teknolojisi adıyla satılan mazotu öneririm. Fiyat normal mazaottan fazla ama aracın çekişinde bariz fark oluyor.
|
||
![]() |
||
|
normalde devamlı shell den mazot alan ısuzu nkr sahıbı naklıyecı arkasım kampanyadan faydanlanmak ıcın opetten almıs. o zamankı kullanımı uzerıne az gıttıgını soylemıstı yanı :))
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
ne gibi bi yanlışlık olacak kardeş fullüyorsun km sıfırlayıp devam et lamba yanınca mazot al bu kadar basit shell in yakıtını aldığımda daha uzun götürüyordu
|
||
|
||
![]() |
||
|
Biri pompa otomatik atınca bırakıyordur, diğeri pompa otomatik atınca elle depoyu ağzına kadar dolduruyordur. |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
ben sürekli opet alıyorum sorun yaşamadım ama shell denesemmiki acaba :))
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
arkadaşlar öncelikle yakıt aldığınız yer bildiğiniz temiz yer olsun sonra depoyu fullerken yada artık ne kadar yakıt alacaksanız yavaş modunda doldurmasını söyleyin peugeot araçların bir diğer özelliği depoyu fulle dediğinde ilk attıktan sonra 3. atıncaya kadar doldurduğunuzda 3. atmada full oluyor daha zorlamayın deniyor ben 2. de bırakıyorum
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ben Düzenli Olarak
Shell den alıyorum gayette memnunum tavsiye ederim |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Bende Shell i kullanıyor ve öneriyorum ama petrol bildiğiniz temiz yer olsun
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |