![]() |
|
JANT KONUSUNDA YARDIM :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2011 Saat 00:51 |
ARKADAŞLAR NETTEN BİTANE JANT BULDUM 16 İNÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ALACAGIM KİŞİ BANA DEDİKİ JANTLARIN BİJONLARI YOK DEDİ..
BU BİJONLAR SONRADAN UCUZ Bİ RAKAMA ALINABİLİRMİ,O JANTA GÖRE BİJON BULABİLİRMİYİM...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her jantın havsaları aynı olmayabılır. dolayısıyla bırbırlerıne olmayacaklarından dolayı arastırman lazım. bulup bulamaman konusunda bırsey dıyemeyecegım... nasıl bır jantmıs o merak ettım???
Düzenleyen cecoli - 16 Mart 2011 Saat 09:29 |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
16 bijona ihtiyacın var. Çıkmacılara bak Tahminimce 40 TL kadar tutar.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
peugeot orjinal jantı çok kollu gtı jantı..
adamla anlaştım alacam ama bijonları yok diyo.. her lastikçi jantcıda bulabilirmiyim çok mu pahalıdır ki???
|
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
40-50 liradan fazla tutmaz sanırım, jantlarını aldığında iyi bir ustaya götür ki yanlış bijon vermesin , hem bijonlarını al hem montajını yaptır. uymama ihtimali ortadan kalksın
|
|
A
|
|
![]() |
|
valla 50 lirayı adamdan isteyim bari..
ucuzda degilmiş 70 lira filan diyosunuz...
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
70 demedik 40 dedik :)
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Yeni konu açmayım aynı soru sayılır benim ki de;
206 için 14" Sac Jant ın bijonları 15" 206 GTI 5 Kollu Janta olur mu peki?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bijonları kesme ihtimali yüksek riske gerek yok büyük ihtimallede tutmayacak kadar kısa kalıcaktır. orjinal bijon ayarında uzun bijon şart. |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Anladım teşekkür ederim. Orijinal bijonun uzunluğu nedir biliyor musunuz?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
206 GTI bijon uzunluğunu bilen yok mu? Bakın yeni başlık açarım :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Edit:Hata
Düzenleyen koliva - 18 Mart 2011 Saat 20:58 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |