![]() |
|
servisle alakalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 12:21 |
Arkadaşlar bundan bi kaç hafta önce serviste baskı balata değişti .. sonra bi takım sıkıntılar oldu ve şikayette falan bulundum .. her neyse bi daha anlatmim o kadar şeyi :-D)))
değişimden sonra arabayla 3000 devire yaklaşınca bi zırıltı gibi bişey oluyo 3000 i geçince de hızlanıyo ses .. pırpır mı desem zırzır mı desem .. ben baskı balatayı takarken bişey bişeye değmeye başladı ve farketmediler diye düşünüyorum .. bu durumda eğer olay bununla alakalıysa benden para alırlar mı .. bi de sorun neden olabilir bilgisi olan var mı ..
bunu soruyorum çünkü adamlar artık beni tanıyolardır diye düşünüyorum .. araca ii bakmazlar diye düşünüyorum .. başka bi servise önce baktırsam mı ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toprağım bence gene o servise git bu sefer mahçup olurlar yada az daha sert yap sonuçta bu adam uğraşır bizle falan derler ama yeni bir servise gidersen zaten tanımıyorlar aynı işler tekrar başına gelebilir şans tab ama aynı servise git ki başına bi iş gelirse ki inşallah gelmez haklıığın perçinlenmiş olur onlarında bunu istiyeceğini sanmam ne çakal onlar
|
|
![]() |
|
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
çok çakallar kerem yaa bildiğin gibi değil .. ABC de bi tanıdık usta var .. LPG yi orda taktırdım .. LPGnin hortumu da az aşağıya doğru sallanma yapıyo .. onu gösterecem oraya zaten o arada orasına burasına bakıyolar .. küçük işçilik gösteriyolar .. ABC daha ii .. Görala gitmek istmeiyorum yaa .. 1 gün kalmalı araç falan diyolar .. |
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
göral için hiç iyi diyen duymadım arkadaş hiç mi ilgilenmez peugeot merkez çok ayıp yaa ordan araba alan pişman oluyor
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
göral çok merkezi bir yerde tonla müşteresi var ilginecek adam yok var olanlarda abc kadar ilgilenmiyor ve kaliteli değil lpgyi keşke servise taktırmasaydınız piyasadan pahalıdır diye düşünüyorum not:araçda ustaların bulamadığı bir sorun ince bir ayrıntı varsa abcde beyaz kıvırcık saçlı 45 50 yaşlarında oranın şefi konumunda bir usta var o na danışın çok bilgili ve yardımsever |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bu arada araç servisden çıktıktan sonra peugeot turkeyden size bir tel geliyor onlara memnun kalmadığınızı söyleyin tekrar randevu ayarlıyorlar
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
banada arancaksınız dediler 20 gün sonra aradılar :))) ben ne yaptırdığımı unuttum
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
birimizde su servislerde memnun ayrılalım yavvv,ah peugeot vah peugeot :(
|
|
![]() |
|
ben tüpü ABC de taktırdım .. orda tuncay var .. saolsun baya ilgileniyo ve pejodan da anlıyo ii bi usta gibi yani .. dediğin gibi o usta da çok ii biri .. arıza olayımı bulduk geçen ABC de .. motor sıcaklığı yüksek ve fan ile ilgili bi sorun çıkardı bilgisayar .. temizlediler ama tekrar çıktı .. sıcaklık müşürü ile fan rezisdasını göralda taktırmıştım .. bu sorunu bi aşsam ABC den başka yere gitmem ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |