Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - servisle alakalı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

servisle alakalı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dikhoron Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dikhoron Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: servisle alakalı
    Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 12:21
Arkadaşlar bundan bi kaç hafta önce serviste baskı balata değişti .. sonra bi takım sıkıntılar oldu ve şikayette falan bulundum .. her neyse bi daha anlatmim  o kadar şeyi :-D)))

değişimden sonra arabayla 3000 devire yaklaşınca bi zırıltı gibi bişey oluyo 3000 i geçince de hızlanıyo ses .. pırpır mı desem zırzır mı desem .. ben baskı balatayı takarken bişey bişeye değmeye başladı ve farketmediler diye düşünüyorum .. bu durumda eğer olay bununla alakalıysa benden para alırlar mı .. bi de sorun neden olabilir bilgisi olan var mı ..

bunu soruyorum çünkü adamlar artık beni tanıyolardır diye düşünüyorum .. araca ii bakmazlar diye düşünüyorum .. başka bi servise önce baktırsam mı ..
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 15:54
Toprağım bence gene o servise git bu sefer mahçup olurlar yada az daha sert yap sonuçta bu adam uğraşır bizle falan derler ama yeni bir servise gidersen zaten tanımıyorlar aynı işler tekrar başına gelebilir şans tab ama aynı servise git ki başına bi iş gelirse ki inşallah gelmez haklıığın perçinlenmiş olur onlarında bunu istiyeceğini sanmam ne çakal onlar
Yukarı Dön
dikhoron Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dikhoron Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 16:30

çok çakallar kerem yaa bildiğin gibi değil .. ABC de bi tanıdık usta var .. LPG yi orda taktırdım .. LPGnin hortumu da az aşağıya doğru sallanma yapıyo .. onu gösterecem oraya zaten o arada orasına burasına bakıyolar .. küçük işçilik gösteriyolar .. ABC daha ii .. Görala gitmek istmeiyorum yaa .. 1 gün kalmalı araç falan diyolar ..
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 17:26
göral için hiç iyi diyen duymadım arkadaş hiç mi ilgilenmez peugeot merkez çok ayıp yaa ordan araba alan pişman oluyor
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 17:32

göral çok merkezi bir yerde tonla müşteresi var ilginecek adam yok var olanlarda abc kadar ilgilenmiyor ve kaliteli değil lpgyi keşke servise taktırmasaydınız piyasadan pahalıdır diye düşünüyorum not:araçda ustaların bulamadığı bir sorun ince bir ayrıntı varsa abcde beyaz kıvırcık saçlı 45 50 yaşlarında oranın şefi konumunda bir usta var o na danışın çok bilgili ve yardımsever

BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 17:34
bu arada araç servisden çıktıktan sonra peugeot turkeyden size bir tel geliyor onlara memnun kalmadığınızı söyleyin tekrar randevu ayarlıyorlar
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 17:35
banada arancaksınız dediler 20 gün sonra aradılar :))) ben ne yaptırdığımı unuttum
Yukarı Dön
ali öncü Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ali öncü Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2010 Saat 19:38
birimizde su servislerde memnun ayrılalım yavvv,ah peugeot vah peugeot :(
Yukarı Dön
dikhoron Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dikhoron Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2011 Saat 14:01
Orjinalini yazan: 06BAHO 06BAHO Yazdı:

göral çok merkezi bir yerde tonla müşteresi var ilginecek adam yok var olanlarda abc kadar ilgilenmiyor ve kaliteli değil lpgyi keşke servise taktırmasaydınız piyasadan pahalıdır diye düşünüyorum not:araçda ustaların bulamadığı bir sorun ince bir ayrıntı varsa abcde beyaz kıvırcık saçlı 45 50 yaşlarında oranın şefi konumunda bir usta var o na danışın çok bilgili ve yardımsever

ben tüpü ABC de taktırdım .. orda tuncay var .. saolsun baya ilgileniyo ve pejodan da anlıyo ii bi usta gibi yani .. dediğin gibi o usta da çok ii biri .. arıza olayımı bulduk geçen ABC de .. motor sıcaklığı yüksek ve fan ile ilgili bi sorun çıkardı bilgisayar .. temizlediler ama tekrar çıktı .. sıcaklık müşürü ile fan rezisdasını göralda taktırmıştım .. bu sorunu bi aşsam ABC den başka yere gitmem ..
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Merhabalar son mesaja git 2 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 531 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 213 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 960 0 Sabri45
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 12247 5 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 2652 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 498 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 659 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 975 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 6 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 694 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 908 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 586 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6426 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 37475 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 270 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 3228 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 9043 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4629 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 8193 7 konfor
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
tunakrf 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English