![]() |
|
Eksozdan çıkan duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2010 Saat 07:48 |
dıger arkadaslarda bazı yerlerde ne kadar para ıstedıklerını ve esasında 500-1000 tl arasında oldugunu soylemısler zaten. yanı senın soyledıgınden cok farklı bır sey degıl... :)) hasım ustamın yazısını okumadın sanırım...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben fıyat konusunda hc bır fıkrım yok tek aldıgım sey sınyal ampuluydu 1.5 tlye:D o kadar baskada bısı almadım ıns. bolede dewam eder
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
turbo montaj dahil adamlar 600 lira para istiyor hepsi bu kadar açık ve net maşallah bizim bu forumdakilerde bire bin katmayı nerden kaptılar herkes bi anda turbo ustası oldu
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
servis servet istiyor turboya
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar orjinal sıfır turbo 500 lira bence çok abartıyorsunuz
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeş arabaya çok basıyorsun manifod dan yakmadan atıyor buda siyah çıkıyor ama işte dağılırken grileşiyor durduğun yerde tam gaz 5000 de tıkanana kadar bas biraz atsın eminim yine siyah duman atar kesince kes gazı
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Bende de wardı aynı sorun aynı arabada 206 hdi
banada özel serviste usta hemen turbodandır dedi.kendi kendime hemen bağladın turboya dedim.
yeni aldığım için emin değildim en son ne zaman değiştiğinden hemen tüm filtreleri ve motor yağını deiştirdim.az da olsa kesti.sora son susturucu taktım komple kesti.egsozcuda söktüğümü egsoz fena kurum bağlamış buda attırır duman dedi.dediği gibi olabilirmi bilmiyorum ama neticede ucuz yırtıp dumanı kestim.darısı başına murat..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
delcullu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2009 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Ben de arabadan anlamam hasim kardeş ama turbonun yanında bulunan o kalın hortumun altında motor yağı vardı. Turbo yağı motora gönderiyo sanırım ondan kaynaklanıyo. İnternette baya araştırdım Turbo arızası beyaz duman oluşur diyo. Dediğim gibi ben ustanın yalancısıyım.
Haftaya ankaraya falan gidecem inşallah turbodandır arıza... Ankarada 500 tl ye bulunabiliyomuş sanırım. 150 de işçilik olsa 650 ye hallolur inşallah.
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
arkadaş yakın tarıhte ben motoru deyıştırdım bendede 1,4 hdı var benım turbodan surunum yok eyrkı cıkma lazımsa yardımcı olurum motor komple elimde 5542084672
|
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
haşim abiye katılıyorum ayrıca turboya 3000 lira vereceğime 3500-4000 e sıfır motor bindiririm daha iyi
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Turbodaki en ufak sorunda oynamaz o araba yerinden. Turbo diyen usta sağlam sallamış doğrusu. ayrıca 4000 lira kısmıda ap ayrı bir sanat eseri. 500 - 1000 arasına piyasada orjinaline yakın kalitede turbolar satılıyor sıfır.
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Naptın hocam. Ne turbosu ya.
Bak gözüm korktu şimdi. |
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
turbo : 3 000 TL serviste.
Düzenleyen master - 09 Ekim 2009 Saat 20:05 |
|
![]() |
|
delcullu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2009 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Koyu beyaz bir duman değil mi kardeş? ben de de aynı problem var. 307 1.4 hdi benimki de 10dk falan veriyo gaza yüklenince artıyo. Sonra bir süre kesiliyo. Özel bir servise götürdüm bugün turbodan olduğunu söyledi usta. Parçacı 1200 ytl malzeme, usta da 125 işçilik dedi. Ama sanmıyorum o kadar olduğunu? Hatta 4000 tl falan dedi orjinal turbo. Nasıl oluyosa? 4000 TL ye sıfır motor getiriyolar yurddışından :) geçen bir sitede görmüştüm. Biraz sallıyo gibi geldi. Turbo ne kadara patlar bilen var mı arkadaşlar fiyatını? işçilik+parça
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Önceden olmuyordu. Şu birkaç gündür yeni farkettim. Işıkta kalkışta 1-2 diyorum tabi 2 de gazlıyorum biraz dikizden arkadan bayağı duman çıktığını görebiliyorum. Yağ castrol 10/40 konuldu. bir önceki yağ total 10/40 dı. değişimle ilgili bir sorun olacağını zannetmiyorum aslında. enjektörü bu hafta veya önümüzdeki hafta temizletmeyi düşünüyorum. katalizörün bir etkisi olabilirmi peki bu duman için. Düzenleyen Murat - 09 Ekim 2009 Saat 16:42 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
3500- 4000 devirde dizelin hafiften beyaz duman atması doğal. ama bu dumanı dikizden biraz zor farkedersin murat. yağ değişiminde doğru yağ konulmuştur umarım?? hani yanlış konulması biraz zor ama olur mu olur.
enjektör yada pompada olabilir.
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
bilmiorum ama bana gore 3500 - 4000 devir fazla. bu yuzden duman atması normal sonucta dizel arac. 3000 devir idealdir.
|
|
![]() |
|
Sağol kardeşim. İnşallah yoktur önemli bi sorun.
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
inşallah ciddi bir sorun yoktur kardeşim geçmiş olsun
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |