|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 11> |
Yazar | |
smttali
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bu stickleri nerden bulabilirz burda ilgilenen arkadaş varmı varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
|
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Var kardeşim ben sana yardımcı olurum akşam gelebilirsen yada yarın buluşur sticker takarız ben kadıköydeyim sen nerdesin?
|
|
smttali
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende idealtepedeyim
|
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Senin msn'in gözükmüyor.
Msnden eklersen ordan konuşallım olurmu?
|
|
osmans
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
slm arkadaslar bende nette bos bos dolasırken tesadufen sıteyı buldum ve uye oldum ıyıkıde olmusum. sıcak ve sevıyelı bı ortam.. bırde stıckerım olsa tam olacak ama
|
|
woodo_21
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
izmire stickerlar gönderilidi. 2 gün önce emre akın izmir temsilcimizden teslim alabilirsiniz.
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
osman izmirdensin demi msnye eklersen sticer verebilirim emre_a35@hotmail.com |
|
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende arama motorundan buldum.tanıştık arkadaşlarla ve bazı konularda yardıma ihtiyacım vardı..sağolsunlar yardım ettiler..teşşekkür ederim inşallah böyle devam eder..
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forumdan bazı arkadaşlar bilgilendirdi.....
|
|
smttali
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok güsel bişi yaa bu yardımlaşmak inş hep böle olunur peugeot turkey fan club da bu yakışır yani
|
|
HKS
|
|
Atakan
1. Vites Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benzin alırken etrafımı sardılar zorla üye yaptılar benide :)
o sırlalar yokmu bizim 106 ların fun clubu diye düşünüyordum kısmet ayağıma geldi :)
|
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende yeni peugeot konsept araçlarını arıyordum internette. arama motorundan buldum. iyiki bulmuşum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:):):) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nette dolasırken bulmuştum siteyi iyikide bulmuşum...=) |
|
YKP
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sitenin açılagacını öncelerden biliyordum deran abi ve serhat abi sayesindede burdayım burda olmaktan cok memnunum pt nin farklı bir havası var içerik bakımındanda cok güzel diger tuning sitelerine kıyasla cok daha farklı... umarım böyleede devam eder |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu guzel yorumun ıcn tsk ederız.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gncl
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
up
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
googlede aracımın sorununa care ararken buldum.:) |
|
enesof
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracıma koyulan bir kartvizit sayesinde pt yi tanıma fırsatım oldu
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |