|   | 
 | 
| gosterge panelı | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <123> | 
| Yazar | ||
| A.L.P   2. Vites     Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2009 Saat 11:58 | |
| 
   hasim abi ayri bir peugeot servisi yav:D
    | ||
|  | ||
| mod55   2. Vites     Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2009 Saat 11:19 | |
| 
   Hasim abi maasallah her seyi peugeot hakkında yapıyosun xD :D .
    | ||
|  | ||
| hasimayaz   3. Vites   P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasimayaz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 Saat 22:21 | |
| 
 bsi teşhisi nasıl konuldu? ne gibi incelemeler yapıldı aracınızda?? sigorta paneli sökülerek yeni bsi ile deneme yapıldı mı?? Düzenleyen hasimayaz - 21 Şubat 2009 Saat 22:30 | ||
|  | ||
| EMRE   2. Vites     03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 Saat 21:58 | |
| 

bilgiler için saollun    Düzenleyen emquazarre - 21 Şubat 2009 Saat 21:58 | ||
|  | ||
| EMRE   2. Vites     03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 Saat 21:58 | |
| 
 http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22 ilk önce kendini tanıttırsan siteye yardım alırsın . | ||
|  | ||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2009 Saat 21:27 | |
| arkadaşlar gösterge panelimde km ibresi 0 da takılıyor ve motoru boğuyor sizce sorun nedir.BSİ kutusu ile ilgili değişmesi lazım dediler ne dersiniz | ||
|  | ||
| hasimayaz   3. Vites   P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasimayaz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2009 Saat 15:50 | |
|    1 nci resim 4 numaralı parçayı elinle kendine doru çekerek tırnaklarından ayırıyorsun. (üst taraftan çekmeye başlayarak) 2 nci resim 70 numaralı vidayı söküp paneli kendine doğru çekeceksin. Arkadan kilometre teli ve kablolara dikkat etmelisin. Bu kabloları sökmene gerek yok. El girecek kadar ayırdıktan sonra arkadan dipsiz ampulleri görmen gerekir. kargaburun ile çevirerek yerine yenilerini takabilirsin | ||
|  | ||
| <buğra>   2. Vites     Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2009 Saat 13:35 | |
| 
 Orjinal ampulleri söktüm, önce beyaz denedim olmadı, sonra kırmızı led dizeredk bağladım çok güzel bir görüntü oldu... aynısını gösterge paneli için de yapmak istiyorum ama tarifi vs. olan bir konu var mı? Teşekkürler... | ||
|  | ||
| koraycan   1. Vites     Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2009 Saat 21:56 | |
| 
   arkadaşlar 206 hdi ile tanışmam 2004 yılında oldu,çok büyk kaza yaptım burnum bile kanamadı,e200 mercedesle kafa kafaya girdik,2006 yılında yeniden sıfır 206 hdi aldım,çünkü hevesim bitmedi,feline modelini aldım en ful donanımlısı..şirketimizde hem multijet hem hdi motorlu citroen nemo bulunmakta,hdi motor kesinlikle multijetten daha iyi ve çok uzun ömürlü,şu an kendi 206 ım 70 binde,aracımı çok iyi tanıyorum.genelde peugeot nun hiç bir modelini çekemez fiat veya opel kullananlar,tek kelimeyle zevkli arabalardır.dizel 206 ile ilgili bütün sorularınızı yanıtlayabilirim,tavsiye ediceğim lastik markası yağ markasına kadar hertürlü sorularınızı bekliyorum..
    | ||
| 
     206 FELINE HDI...
     | ||
|  | ||
| hasimayaz   3. Vites   P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasimayaz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 14:39 | |
| 
 Malzeme aynı buğra.. Orta konsol ve gösterge panelinde de test ettim.. şeffaf malzeme sarı tonunda. Hangi renk yanarsa yansın sarı üste basıyor. Düzenleyen hasimayaz - 11 Ocak 2009 Saat 14:40 | ||
|  | ||
| <buğra>   2. Vites     Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 14:32 | |
| 
    benim bahsettiğim yer teybin altındaki düğmelerin aydınlatmaları idi ama renk yine aynı olacak gibi... Düzenleyen <buğra> - 11 Ocak 2009 Saat 14:33 | ||
|  | ||
| entel   2. Vites     Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 14:20 | |
| 
   Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler sayın Haşimayaz.. Soru soran arkadaş sanki tatmin olmamış,zira bir teşekkür bile etmemiş.. | ||
|  | ||
| hasimayaz   3. Vites   P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasimayaz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 13:58 | |
| 
 panel aydınlatmasının şeffaf malzemesi sarı hatta bazı noktalarda kırmızı. Yani alttan nasıl bir ışık verirsen ver bu 2 rengin tonlarında yanacaktır.. Led ampul tek noktaya yönelik ışık hüzmesi verdiği için aydınlatmada istediğin performansı alamayabilirsin. Yani dalgalı bir parlaklık seni bekleyebilir.  Ben saat rengini değiştirmek için dipsiz ampulleri mavi led ile değiştirdim. ortaya morumsu rezil bir renk çıktığı için bu sevdadan vazgeçtim.. İşte o Rezil renk :  | ||
|  | ||
| <buğra>   2. Vites     Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 13:27 | |
| 
   konu kirliliğ olmaması için; Klima - kalorifer kontrol panelinin ışıkları komple söndü. söktüm bütün ampuller patlamış, sıralı beyaz led bağlayarak, rengini değiştirmem mümkün mü? | ||
|  | ||
| hasimayaz   3. Vites   P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasimayaz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 12:04 | |
| 
   Aynesi iştir kişinin lafa bakılmaz, Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde..    | ||
|  | ||
| <buğra>   2. Vites     Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 10:53 | |
| 
   hey maşallah :) cevabın böylesi, elinize sağlık... | ||
|  | ||
| sinan-s   1. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 00:35 | |
| 
   Maşallah haşim abi
    | ||
|  | ||
| hasimayaz   3. Vites   P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasimayaz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2009 Saat 23:20 | |
|   1. Takılmamıs kemer gösterge lambası* 2. Yolcu Airbag'i devre dısı b¤rakma gösterge lambası* 3. Ön ve yan Airbag gösterge lambas¤ 4. Ön sis farları gösterge lambas¤ 5. ABS: Tekerlek kilitlenmesini önleme sistemi gösterge lambası 6. Arka sis gösterge lambası 7. Sol sinyal 8. Toplam kilometre sayacı, bakım göstergesi ve motor yağı seviyesi göstergesi. 9. Sağ sinyal 10. Motor oto diyagnostik gösterge lambası 11. Uzun far gösterge lambası 12. El freni, fren hidrolik yağı seviyesi ve EFD ar¤zas¤ uyar¤ lambas¤ 13. K¤sa far gösterge lambası 14. Akü sarj gösterge lambası 15. Motor yağ basıncı ve harareti uyarı lambası 16. Soğutma sıvısı asgari seviyesi ve harareti gösterge lambası 17. Çalısma programları 18. Vites kutusu konumu göstergesi 19. Toplam kilometre sayacı düğmesi 20. Merkezi alarm uyarı lambası (STOP) 21. Hız göstergesi 22. Soğutma suyu sıcaklığı göstergesi 23. Devir sayacı 24. Aydınlatma reostası düğmesi 25. Yakıt seviye göstergesi 26. Yakıt asgari seviyesi gösterge lambası * Ülkesine göre | ||
|  | ||
| hasimayaz   3. Vites   P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasimayaz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2009 Saat 23:12 | |
|  1.Takılmamış kemer gösterge lambası 2.Yolcu Airbag'i devre dışı bırakma gösterge lambası 3.Airbag gösterge lambası 4.Ön sis farları gösterge lambası 5.Tekerlek kilitlenmesini önleme sistemi (ABS) gösterge lambası 6.Arka sis lambası gösterge lambası 7.Sol sinyal 8.Toplam kilometre sayacı, bakım göstergesi, motor yağı seviyesi göstergesi ve hız sabitleyici / sınırlayıcı 9.Sağ sinyal 10.Hava kirliliği önleme sistemi gösterge lambası 11.Uzun far gösterge lambası 12.Park freni, fren hidrolik yağı seviyesi ve EFD arızası uyarı lambası 13.Kısa far gösterge lambası 14.Akü şarj gösterge lambası 15.Motor yağ basıncı ve harareti uyarı lambası 16.Çalışma programları 17.Vites kutusu konumu göstergesi 18.Toplam kilometre sayacı düğmesi 19.Merkezi alarm uyarı lambası (STOP) 20.Hız göstergesi 21.Soğutma suyu sıcaklığı göstergesi 22.Devir sayacı 23.Aydınlatma reostası düğmesi 24.Yakıt seviye göstergesi 25.Yakıt asgari seviyesi gösterge lambası 26.Dinamik denge kontrolü (ESP/ASR) gösterge lambası 27.Hız sabitleyici / sınırlayıcı gösterge lambası | ||
|  | ||
| hasimayaz   3. Vites   P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hasimayaz Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2009 Saat 23:11 | |
|  1. Takılmamış kemer gösterge lambası  2.Yolcu Airbag'i devre dışı bırakma gösterge lambası 3.Airbag gösterge lambası 4.Ön sis farları gösterge lambası 5.Tekerlek kilitlenmesini önleme sistemi (ABS) gösterge lambası 6.Arka sis lambası gösterge lambası 7.Dizel motor ön ısıtma gösterge lambası 8.Sol sinyal 9.Toplam kilometre sayacı, bakım göstergesi, motor yağı seviyesi göstergesi ve hız sabitleyici/sınırlayıcı 10.Sağ sinyal 11.Hava kirliliği önleme sistemi gösterge lambası 12.Uzun far uyarı lambası 13.Park freni, fren hidrolik yağı seviyesi ve EFD arızası gösterge lambası 14.Kısa far gösterge lambası 15.Akü şarj göstergesi 16.Motor yağ basıncı ve harareti gösterge lambası 17.Motor yağı sıcaklığı göstergesi 18.Toplam kilometre sayacı düğmesi 19.Merkezi alarm uyarı lambası (STOP) 20.Hız göstergesi 21.Soğutma sıvısı sıcaklığı göstergesi 22.Devir sayacı 23.Aydınlatma reostası düğmesi 24.Yakıt seviyesi göstergesi 25.Yakıt asgari seviyesi gösterge lambası 26.Dinamik denge kontrolü (ESP/ASR) gösterge lambası 27.Hız sabitleyici/sınırlayıcı gösterge lambası | ||
|  | ||
| Yanıt Yaz   | Sayfa <123> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||