![]() |
|
Acaba Gerçek Mi ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2009 Saat 21:05 |
arkadaslar bu ılan dakı xenonlar gercekten alman malı mı ? ben tam karasr veremedım ama orjınal alman mı ?
http://www.sahibinden.com/alman_mali_xenon_far_kiti_montaj_dahilWQQaXQQ11024922WQQpXQQdisplayitem&keyword=xenon |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BABA XENONLAR UCUZLADI AKSARAYDA 2 SENE GARANTILI KUTULU KAMASONIC 110 LIRA NOLCEKKI
|
|
![]() |
|
Eastanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
hangisi 110'a verio
![]() |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emrh abi ben seni anladım ama bu alma fln diil bu uzak doğuluların işi 500 600 ytl bile xenon varken 100 200 enfazla ytlye kim çakma yapar çin :s çin malı oda
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
sanmam alman mallı olcagına cakma almandır bu
![]() |
|
![]() |
|
arkadaslar xenona servet odemeye gerek yok. bnm kullandıgım marka bakın bi linke isterseniz.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
üzerinde alman teknolojisi yazıyor.
sadece sahibi alman malı demiş.
made in germany yazmıyor yani.
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
cok ucuz malda almayacaksın yolu sonra göstermiyor ucuz xenon cin mallından uzak durcan el feneri yakmış gibi gidiyon yolda
![]() Düzenleyen emquazarre - 14 Ocak 2009 Saat 22:51 |
|
![]() |
|
ben buna hıc dıkkat etmemıstım.. |
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
alman oldugunu nerden bılcen cınde yaparlar made ın germany yazar :D:D:D emrahım guvendıgın tanıdıgın adam varsa al ama adamı tanımıyosan bulasma :D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
kamasonıc ısteyenler buraya bende var arkadaslar...
|
|
![]() |
|
alman fransız farketmez fiyat makul
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Avrupada elektronik üretimi kaldı mı??
|
|
![]() |
|
yaf serhat abı alırım senden almayada cok uzaksın bı patlasa benım tekrar oraya gelıp ampulu degıstırmem bana 50 ytl ye patlar .. |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |