![]() |
|
Aile Soy Ağacı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 Saat 00:21 |
||||||
Saygılar sunuyorum. Teveccühüne teşekkür ediyorum dostum.
![]() Samimi selamlarımla...
Gökhan Çervatoğlu
34 F(iliz) V(içe) 1962 (Doğum yılım) / 206 Generation HDI 2009
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun! |
|||||||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
|||||||
![]() |
|||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
||||||
Benimkiler de genelde hep isyankar, otorite karşısında duran isyankar kişiklerle dolu. Atamız Çeri Cevat Efendi. Yeni çeri ayaklanmalarının elebaşlarındanmış. Ayaklanma bastırılınca biriktirdiği ulufeler ile Arhavili kumaş tüccarlarının yelkenlileriyle Viçe'ye (Rize Fındıklı) kaçıp Şimdiki Başköy isimli bir köyde aylarca saklanmış. Köylüler onu çok sevdiklerinden Saray'ın yolladığı askerlerden saklamışlar. Yıllar sonra ortam yatışınca köyün ileri gelen aileleerinden topal bir Laz kızı ile evlendirmişler. 2 oğlu ve 7 torunundan bizler türemişiz. Bir bizim soyağacı kolumuzdaki dedemiz çok okumuş mürekkep yalamış derler. O yüzden Şeyhi olark da anılırız. Bizim kanadın okumuşu daha çokmuş derler.
Aşağıda 19 yıl önce şahsım tarafından bir çok il dolaşarak hazırladığım ve zorluklarla derlediğim soy ağacı bulunmakta. Ama zorlukların ödülünü bu araştırmamın sonunda sevgili eşime rastlamamın ve yuva kurmamız sonunda aldım!
![]() Eminim benden sonraki nesiller internetin muhteşem iletişim gücü sayesinde bu çalışmayı dijital ortama taşıyacaklardır.
Gökhan Çervatoğlu
34 F(iliz) V(içe) 1962 (Doğum yılım) / 206 Generation HDI 2009
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun! |
|||||||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen 205 GTI - 28 Aralık 2008 Saat 03:49 |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Mit'den Öğrenebilirsiniz Kanal Varsa.
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
illagel kardesım bu sene yıne kesısecek melıh kardesımın yolu kısmet olursa ins.
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
bu konuda inceleme yaptığımda herkes alıntı yaparak giderse soy ağacı meydana gelecektir :) |
|||||||
![]() |
|||||||
NU103 ![]() 1. Vites ![]() ![]() NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
||||||
arastırma bosver aylarına yazık olur:D
|
|||||||
![]() |
|||||||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
||||||
yarasın dostuma inşallah kısmet olursa birgün benim evde de misafir ederiz seni allah buyuk yolun kesişir belki bür gün.
|
|||||||
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
evet türkiyede çok yer gezdim her yeri ayrı güzel fakat giresunda farklı bi güzeldi
yemyeşil örtüsü her yerden akan suları sıcak insanları güzel tatil yaptım
|
|||||||
![]() |
|||||||
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
||||||
melih biliyosun işini memleketin hasından anlıyosun kardeşim.şaka biyana vatanın her yanı ayrı bir güzel
|
|||||||
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
bozat köyü süper bir yer bu sene 1 ay kaldım valla çok begendim
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
bulancagın neresi kardeş...
|
|||||||
|||||||
![]() |
|||||||
mbolun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
||||||
BU İŞİ BİREYSEL OLARAK ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA GERÇEKLEŞTİREBİLİYORSUN..
bENİM ANNE TARAFINDA VAR VE COK SAGLAM TUTLMUS BI SOY AĞACI, TAAAAA TUGRUL BEY OSMAN BEYDEN BUGÜNE KADAR DEVAM EDEN SOY AGACINDA BIR AILENIN 5 COCUGU VARSA BUNLARIN KIZ COCUKLARIDA VARSA ADI GECIYOR ANCAK DEVAMINDA ERKEK COCUKLARININ COCUKLARI OLARAK ILERLIYOR KIZ COCUKLARININ SOYADI DEGISTIGI ICIN SADECE KENDILERININ ADI GECIYOR ANCAK COCUKLARININKI GECMIYOR...
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
melih efendi sende giresunda 1 ay kaldıgını biliyorsun yaylara göturmedım mı senı giresunlu sayılırsın yarı
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
siteyi ikitelli yada giresunlular sarmış
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
vay 2 tane memleketlım bende giresun bulancak lıyım
|
|||||||
![]() |
|||||||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Ben araştırırsam soy ağacımı bi sürü borç çıkar.. Alayı batakçı..
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
YAKIN ZAMANDA OLMAZ BELKİ DEMİŞTİ YAŞAR ABİ Bİ ARA KONUŞMAMIZDA AMA BİLMİYORUM KARAR ORGANİZATÖRÜN.
|
|||||||
|||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |