|
yardın edin araba çalışmıyor:( |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi ++ , - - kırmızıda +ya mı baglıyoz
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet zaten üstünde yazıyor akünün - + diye..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim bildiğim öncelikle aküsü sağlam olan araç çalıştırılır.
+ uçlar birbirine bağlanır. Sağlam akünün - ucu, aküsü bitik aracın şasesine bağlanır. Yada akünün şaseye bağlantı yaptığı yere. Akünün - kutubuna bağlanmama amacı tedbirdir. Tedbiri de abartalım : Araçlar birbirine değmesin Sizde araçlar arasında kontak oluşturacak şekilde değmeyin. Şarjın bitmiş olması akünün bitmiş olduğunu göstermez. Kurşun plakalar birbirine kaynamadıysa şarj edilip kullanılabilir. - ucun şaseye yada motor gövdesine bağlanma sebebi tamamen tedbir amaçlı. Yani akü bozuktur, sızmıştır, gaz yapmıştır falan filan sebeplerden dolayı kıvılcım atabilecek son bağlantıyı aküden uzakta yapma mantığıdır. Zaten - ucu en sona bırakma sebebi de bu. Bu arada suyu da kontrol et kardeşim eksikse saf su ile yada kaynatılmış içme suyu da koyabilirsin |
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu husus hakkında Bilgi Bankasına Konu Actım Gule gule kullan kardeşim
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=4344&PID=63562#63562 |
|
şükrütuncer
1. Vites KeLov Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2008 Konum: koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1006 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şükrütuncer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
manuel se 2 tak bul ıkı üç kişi itsinler vurdur uğraşma takviyeyle falan
|
|
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum işine yarar mı bilmiyorum ama benim araçta da bir defasında buna benzer sorun olmuştu araca bir gün; araca bindim evim yenibosnada ve sefaköye bir arkadaşımın yanına gittim kendisinin dükkanın önüne park ettim derken 10 dakika geçti geçmedi aradcı çalıştırmak istedim aa marş basmadı ne yaptıksa yemedi en son vurdurarak çalıştırdık biz de aküden sandık kimisi immo çalışmış olabilir devre dışı bırakmalısın dedi ama meğer ise sorun marş dişlisindeymiş durduk yerde dağılmış ama biz onu bulana kadar bir hayli uğraşmıştık...
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |