![]() |
|
206 otomatik basınç ayar arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 35 Dakika önce Saat 23:32 |
Merhaba sorununuz selenoid arızası gibi duruyor ama 8bin km de bu arızayı yapmaması lazımdı. Usta fiyatı fazla söylemiş madem İşçilik almayacak o zaman parça listesi çıkarsın parçaları siz güvenli bir yerden alıp ustaya verin taksın.
|
|
![]() |
|
ErkamC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Saat 60 Dakika önce Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba geçen yıl 2005 model otomatik bir 206 aldım almadan 1 ay önce tüm şanzuman revizyon oldu (50bin tl ye) 1 yıldır yaklaşık 8bin km hiçbir arızası yoktu. 3 gün önce 3.viteste dip gaz bayır çıkarken kar ve s ışıkları yandı ve şanzımanı korumaya aldı. Aracı stop edip çalıştırınca geçiyor ama bazen hemen bazen 10km boyunca hiç tekrarlamıyor. Bugün revizyonun yapıldığı ustaya gösterdim pp2000 yok sanırım başka aletle bakıldı ve sadece basınç ayar arızası verdiği görüldü. Usta sadece selenoid değişse yeterli bunlarda kronik orjinali olmadığı için çok sık bozuluyor dedi. Sıfır revizyon olan şanzumanda 8bin kmde selenoid arızalanması normal mi?
Forumu çok okudum bu arıza dışında bayırda kaçırma geç vites atma vs hiçbir sorunum yok hatayı verene kadar yine herhangi bir arıza ile karşılaşmıyorum. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var bu arada selenoidler için 6bin tl fiyat verdi usta geçen yıl revizyon olduğu için işçilik almayacağım dedi fiyat sizce makul mu? Selenoidlerin orjinali internette var ama usta bana neden yok dedi anlamadım. Bu işlemi yaptırsam sorun düzelir mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |