![]() |
|
ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alibozoglu1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 8 Saat 57 Dakika önce Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alibozoglu1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 50 Dakika önce Saat 22:00 |
Herkese Selamın Aleyküm Aracım 2014 308 Alure 1.6hdi Motor Aracımı Çok Seviyordum Fakat Dün Başıma Gelen Olay Beni Rahatsız Etti Araç Eco MOD devredeyken Kapıyı açtım araç tekrar Çalışması gerekirken istop etti ve start düğmesine bastığımda marş tık etti ve araç tekrar çalışmadı ben de rampa yukarı olduğumdan dolayı geri geri vurdurdum araç çalışıtı evin önüne gittim istop ettim start düğmesine bastım ve çalıştı sabah ekmek almaya cıktım çalılştı öğlen sıcakta tekrar marşa bastım marş tık etti ve kaldı çalışmadı sonra tekrar vurduruk ne yazikki dizel arabayı vurdurduk çalıştı olaydan 2 3 gün önce araba eco moda girdiğinde servis ısığı yanıyordu bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisayara bağladık araç ağrıza kodlarını sildik suan çalışıyor ama daha yeni tekrar eco modda servis ısığı yandı bi yardım edecek biri var mı ??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |