|
bakım bilgisi sıfırlanmıyor acil yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hfk8
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2023 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2023 Saat 23:15 |
Hocalarım 2010 model peugeot 308 1.6 hdi aracım var. Aracımda bi far arızası oldu sigortalardan birini sök tak yaparak düzeltmek istedik bilmeden en düşük amperli 5 olan sarı sigortayı söküp taktık bi anda aracın bakımına daha uzun süre olmasına rağmen bakım lambası olan tamir anahtarı işareti yandı geri sayım yaparak sıfırladım ancak tekrar yanıyor. Sıfırlıyorum 5 dk sonra lamba tekrar yanıyor. Aküm bitti takviye yapmak zorunda kaldım takviyeden sonra sıfırladığımda lamba söndü 1-2 gün yanmadı daha sonra yeni akü aldım ancak tekrar yandı bu lamba. Sıfırlıyorum bakım bilgisini görüntülediğimde gözüken km sürekli düşüyo ve bir süre sonra lamba tekrar yanıyor. Forumda ve diğer sitelerde çok araştırdım ancak benzer bir durumda olana rastlamadım daha önce bu problemi yaşayan bilen çözen ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
|
|
burakdag
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2024 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar aynı problemi yasıyorum , sıfırlıyorum fakat akabınde hemen yanıyor , bir çözüm bulabildinizmi ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |