|
Sinyal, Emniyet kemeri, Far Vb Uyarı Sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
huseyin09
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2022 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2022 Saat 20:29 |
Merhaba iyi günler,aranıza yeni katıldım.
01.04.2022 tarihinde 308 1.2 Puretech Eat6 sahibi oldum. Aracın hiçbir uyarısından ses gelmiyor. Bahsedeceğim uyarılar görsel olarak karşıma çıkıyor. Sinyal sesi yok, emniyet kemeri uyarısı yok, far açık uyarısı yok, anahtar unutuldu, kapılar açık vb.... yani kısacası hiçbir sesli uyarı yok. Bu durumu yaşayan var mı? Çözüm öneriniz nedir? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam eski sahibi sistemden uyarı seslerini kapatmış olabilir. orjinal cihaz ile bağlanılıp kontrol edilmesi lazım başka bir sıkıntı yok ise
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
huseyin09
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2022 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyin09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam yardımlarınız için teşekkürler ama servise götürmüştüm, (yetkili servislerde ücretsiz check up yapıyorlar) com2000 diye bir ünite varmış, sinyal ve silecek kolunun olduğu onun komple değişmesi gerekiyormuş (fiyatı 4000 TL) dışarıda hoparlörünü değiştiriyorlarmış duyduğum kadarıyla, böyle bir yer araştırıyorum,bilen varsa paylaşabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler
|
|
Erkan17
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba Hüseyin Bey aynı sorunlar benim aracı dada nevcut sorunu cözdüyseniz oaylaşabilit misinşz
Teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |