|
206 Motor Soğukken Stop Etme ve Yolda Tekleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
metozik
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2024 Saat 21:26 |
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce 2002 model 1.4 benzin lpg li 206 aldım. Aracımda ilk olarak benzinden lpg'ye geçince stop ediyordu direkt. LPG'ciye gittim enjektörler ters takılmış düzelttiler sorun kalmadı lpg'ye geçiyordu. Ancak şuan aracımda motor soğukken çalıştırdığımda stop etme problemi var. 2-3 dk ısınana kadar sürekli hem benzinde hem lpgde stop ediyor. Stop etmeden önce devir saati sürekli yukarı aşağı oynuyor en son stop ediyor. Isındıktan sonra bir problem yok ancak bu seferde zaman zaman yolda yürürken araba silkelemeye yığılmaya başlıyor. Gazdan ayağımı 2-3 sn çekiyorum tekrar gaza bastığımda araba yığılıyor, tekliyor. Bunu da sürekli yapmıyor. Bazen 15-20 dk düzgün gidiyor sonra tekrar başlıyor. Sorun nerede olabilir lütfen yardımcı olur musunuz? Ustalar bakmak istemiyor geçiştiriyorlar.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Boğaz kelebeği
Rolanti motoru Buji değişimi ve bobin kontrolü yaptırın. Bobinin lastik kısımlarını çekip çıkarın oksitlenme var mı gözlemleyin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |