|
308 Rölantide Dalgalanma/Stop ve Tekleme Problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Angelus137
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2022 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Angelus137
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2022 Saat 15:49 |
Merhaba,
308 (T9) 2014 model 1.2 benzinli bir aracım var ama araçta çok gıcık bir problemle karşı karşıyayım. Birkaç ustaya danıştım ama çözüm bulamadım. Bu konuda tecrübesi olan veya gerçekten nokta atışı arıza tespiti yapabilecek usta önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi ; Araç depoyu fullediğim zaman yolda giderken gaz kesiyor veya tekliyor gibi oluyor ara ara, yani sanki birisi frene basıyor sonra aniden bırakıyor araba kafa atıyor. Birde rölantide çalışırken, ışıklarda, yokuşta vs. beklerken veya debriyaja basıp gaz kesince devir bozuluyor (ibre yukarı aşağı oynuyor devamlı) ve uzun sürerse düzensizlik araba stop ediyor. İşin en anlam verilemez noktası bu sorunlar depo full iken başlıyor ve yakıt azaldıkça düzeliyor. Depo doluluğu 3/4'e inince düzelmeye başlıyor sıkıntılar, depo boşalıncaya kadar problem yok sonrasında. Buarada araca yakın zamanda sekman atıldı, katalizör, o2 sensörü, kanister valf değişti. Yani bunlar haricinde bir sorun diye düşünüyorum. Kanister valfi bahsettiğim sorun için değiştirdik ama çözüm olmadı. Teşekkürler
|
|
Laz61
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeş merhaba aynı sorundan birebir bende var 6 aydır yapmadığım kalmadı binlerce lira para harcadım. Acaba bi çözüm bulunabildi mi merak ediyorum ben hala aynı sorunu yaşıyorum.
|
|
09mehmet19
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2023 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 09mehmet19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Peugeot tamircisiyim bu gun daha aynı arızadan dolayı
Benzin deposunu değiştirdim problem çözüldü Depoyu degıştirirken kannister deposun birikmiş benzin varsa Boşaltın Kannister deposu benzin deposunun yanında
Düzenleyen 09mehmet19 - 21 Şubat 2024 Saat 19:58 |
|
AYAZUMUT
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2024 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba
Aynı sorunu yasıyorum bende , çözemiyorum nerye götürdüysek basarılı olamadık Bu duruma çözüm bulabildiniz mi? Gercekten ne huzurum kaldı ne bisey evde . Çözüm bulduysanız lutfen söyley,n |
|
A
|
|
AYAZUMUT
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2024 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kim yaptı nasıl yaptı hangi usta söyleyin arayalım gidelim halletirelim
Canımızdan bezdik bu sorundan |
|
A
|
|
Gnctrk
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2024 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum, bu sorunun aynısını bende yaşıyorum araç kalkışlarda ileri veya geri rölanti dalgalanıp stop ediyor, çözebilende yok sanırım, nasıl bi arıza bu ya, hızur bırakmadı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |