![]() |
|
Aux veya Bluetooth Bağlantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
coamtasis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coamtasis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2019 Saat 17:46 |
Merhabalar,
İkinci el 2006 model 307 aldım, müzik işi sadece radyo olunca benlik olmuyor. Aux bağlantısından veya Bluetooth üzerinden telefonuma bağlanıp oradan istediğim şeyleri dinlemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim / yaptırabilirim? Bana ne kadara patlar? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oğulcan selam
Orjinal teybe sahipsin sanırım. Öyleyse, Müziği seviyorsan teybini değiştireceksin abi. Güzel bir teyp alırsın. Eğer direksiyon kumandasını da kullanmak istersen bunun için cihazlarımız var. Yalnız aldığın teyp de remote kontrol veya kumandalı bir teyp olacak. Pioneer olabilir. Ama kumanda devresiyle birlikte en az 500 tl masrafın olur. Ortalama bir teyp ve kumanda devresi
|
|
![]() |
|
coamtasis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coamtasis
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kumanda kullanmasam da olur, tek istediğim, istediğim şarkıları dinlemek :) o yüzden bluetooth ya da aux istiyorum.
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
orjinal teyp e bunları yapman bayağı zor diye biliyorum. Amaç müzik ise ucuz yollu bir teyp bağlatabilirsin. Usb, aux, Bluetooth olur.
Piyasada çok bu teyplerden. En uygunu 250-300 tl ye olur. Bir tuning firmasına gitmen gerekli.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coamtasis
Tamam hocam, çok teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
Adem27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2019 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Merhaba
Öncelikle orjinal teyp hangi model bilgi verirsen ona göre yardımcı olurum Benim araçtaki teyp clarion rd3 modeli ben aracımda usb aux ve bulutut bağlantısı ile istediğim müziği dinliyor ve telefon gorusmelerimi ve şarj olarak kullanıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coamtasis
Modeline nerden bakabilirim?
|
|
![]() |
|
dark3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2021 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Selam üstadım,daha önceki aracımda rd4 teyp vardı Bluetooth modül bağlamıştım,şimdi pejo 307 de rd3 kasetli 5 cdli ünite var, rica etsem bağlantı şemasını gönderebilirmisin,hanhi modülü kullandın ayrıca telefon görüşmesi yapıyorum demişsiniz yardımcı olurmusun bende elektronikçiyim.
|
|
![]() |
|
Be06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Hocam iyi günler dilerim rd4 cd calarin 10 ve 13 numarali girişleri ne amaçla kullaniliyor yani can data high ve low yazan uçları
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |