![]() |
|
SMEG Ekran aktivasyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kocaballi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocaballi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2018 Saat 22:00 |
İşlemler PUG ve DS marka araçların, SMEG kullanılan modellerinde yapılmaktadır.
Normalde yeni jenerasyon araçlarda işlem yapılabilmesi için yetkili servisler fransadaki ana servere bağlanıp işlem yapılabilmekte. Ancak bunun da bir açığı bulunmuş olup bu sayede aracın donanımında mevcut olup ancak fabrikadan kapalı olarak gelen özellikler açılabilmekte. işlemler aracın orijinal donanımına zarar vermeden hiç bir kesme sökme delme işlemi yapılmadan yapılmaktadır Bunun tek istisnası araçların bu donanımlara sahip olmalarının gerekliliği, donanım yoksa doğal olarak da aktive edilememekte... Benim 2015 model 308 Allure aracımda sadece tema ve 2.usb özellikleri aktive edilebildi. Bu nedenle araçlarda hangi donanımların olduğunun tespiti gerekiyor. Aşağıda yapılacak işlemler ve fiyatları yazıyor, Tekrar hatırlatayım, SMEG kullanan peugeot 208,2008,308,3008,508,5008 vb. tüm araçlar ile citroen araçlar için işlem yapılabiliyor. 75 tl>>> aracının alt yapısının desteklediği özelliklerin tespiti ve tema aktivasyonları (redline ve graphic tema) 100 tl>> araç alt yapısının destek izin verdiği aktivasyonların yapılması ( Navigasyon-jukebox-2.usb-navigasyonu mevcut modellerde 2018 yeni türkiye haritasının yüklenmesi, diğer birçok özellik vb.) 500 tl>> araçta mevcutta alt yapı var ise geri görüş kamerası aktivasyonu ve kamera montajı Not: 1.) ilgilenen arkadaşlar bu başlık altından ve mail adresimden bana ulaşabilir Düzenleyen kocaballi - 07 Ekim 2018 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
kocaballi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocaballi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen kocaballi - 07 Ekim 2018 Saat 22:22 |
|
![]() |
|
efeyilmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efeyilmaz
Merhabalar, aylar once donanimhaber'de size yazmistim ancak PM sistemi bir turlu calismadigi icin benim tarafimda size yazamamistim tekrar. Hala ilgileniyorum 100 Lira'lik isleminizle, o zamanlar Ankara icinde bulusup calistiginizi yazmistiniz diye hatirliyorum. Ozel'den iletisim bilgilerinizi verebilirseniz baglantiya gececegim. Tesekkurler.
|
|
![]() |
|
mehmetcandan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2019 Konum: Monya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcandan
Merhana. 508 2013 model active.x guncelemeleri yapabiliyormusunuz
|
|
![]() |
|
hasanaltin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanaltin
kolay gelsin ben bu islemelerden yaptirmak istiyorum nasil yardimci olursunuz
|
|
![]() |
|
Ethem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 2017 mod allure paket 2008 aracım var video izlemek mümkünkü
|
|
![]() |
|
kargini ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Hocam selam
Ankarada neredesiniz ?
|
|
![]() |
|
Ethem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Merhaba abım Bursadayim hocam
|
|
![]() |
|
208ci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Selamun aleyküm araç şasi no versek aktif edilebilecek özellikleri bulabilirisiniz ona göre yaptırmak istiyorum.
|
|
![]() |
|
raikkonen76 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı raikkonen76
merhaba.. sizden bir konuda yardım isteyeceğim.. 2015 Allure paket 2008 sahibiyim.. Smeg ‘de her şey normalken bir sabah ne olduysa dokunmatik çalışmaz oldu..Hiç bir şekilde dokunmatik basmıyo.. Direksiyondan kontrol etmeye çalışıyorum bi nebze.. Acaba böyle bişey başına gelen varmı..Yada çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Teşekkürler Selim
|
|
2006 Model 206 Feline
|
|
![]() |
|
Ahmetfk1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Abi selamın aleyküm bende pejo 208 active var ama smeg ekranı boş navigasyon video oynatıcı yok bunları aktif etme gibi bir şansımız var mı
|
|
![]() |
|
ygiden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2020 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
2016 model peugeot 2008 park sensörünün sesini kısabilirmiyiz
|
|
![]() |
|
06ahmetcantoprak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ahmetcantoprak
2020 Peugeot 308 Allure dynamic için özellik aktif ediyor musunuz?
|
|
06ACT06
|
|
![]() |
|
ardaeerl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
2016 model active paket 308 var. İzmir icindeyim.
|
|
![]() |
|
ibrahim can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim can
Merhaba aracım 2015 model 1.6 active 308
Geri görüş kamerası ekrana bağlanabilir mi |
|
![]() |
|
TolgaXDA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Yeni 508 GT Line da auto hold açabiliyor musunuz?
|
|
![]() |
|
hasanaltin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanaltin
Ben aracima bu uygulamayi yaptirmak istiyorum
|
|
![]() |
|
Ferhat05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhaba 2018 partner Euro 6 6 vites smeg ekranda Ne navigasyon var ne kamera bu cihaza navigasyon yüklenebiliyor mu bunu yapabiliyor muyuz. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
tuncay.goktas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2021 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncay.goktas
Selam Peugeot 308 2016 model 1.6 HDI classic edition bu araçda yaptırabileceğim uygulama var mı?Yardımcı olabilir misiniz
|
|
![]() |
|
ibrahim can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2020 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim can
merhaba 2015 model pejo308 active paket aracaım geri geriş kamarası taktırmak istiyorum ekerana mümkünmü acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |