|
Led Xenon Şimşek Etkili Denen Şeyler :) |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
eyupates
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
asıl mercek farda güzel oluyor zaten :) geldiğinizde haber verin beraber deneriz canlı görmüş olursunuz. almak zorunda değilsiniz hemde tanışmış oluruz :) (görünce alacaksınız orası ayrı :D )
|
||
sanctuary35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
benim farlarımda mercekli makyajlı kasa farı. led olayı benimde ilgimi çekiyor.
yağmurlu havalarda görüşün kötü olduğu söyleniyor yorumun nedir? mercekli kısa farlar h kaç oluyordu? montaj kısmını anlayamadım arkası normal ampül gibi direk oturtabiliyormuyuz soketle?
|
||
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
||
eyupates
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mercekli 307 lerde kısalarda h1 ampul bulunuyor. Sarı ışık eşit koşullarda yağmurlu havada beyazdan çok daha iyi aydınlatır. Ama bu kullandığınız ampule göre değişiyor. Mesela ben sarıdan beyaza geçince daha rahat ettim. Çünkü halojen ampullerim 3000 lümen civarındaydı 8000 lümen beyaz led 3000 halojenden yağışlı havada daha iyi aydınlatıyor. Bu sorun özellikle gazlı xenon ampullerde oluyor lümeni düşük olduğu için ve beyaz olduğundan yağışlı havada yansıyor ve neredeyse hiç aydınlatmıyor. Kısalarınıza 7000 lümenden aşağı beyaz ampul takmayın yağışlı havalarda sorun yaşarsınız. Montajıda çok basit. Dediğiniz gibi soketi üzerindeki orjinal ampulün aynısı direk yerine takılıyor. Normal ampul degistirmekten farkı yok :) Düzenleyen eyupates - 21 Haziran 2017 Saat 18:44 |
||
sanctuary35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
|
keşke izmirde olsan takıp denemek isterdim
|
||
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şuan izmirdeyim hatta gece bi 1.16 ya h7 taktım :)
|
||
sanctuary35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
|
ne zamana kadar izmirdesin? keşke önceden haberim olsaydı
|
||
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ayın 29 una kadar izmirdeyim
|
||
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyup kardesimiz cok guzel bi arkadasimiz dun sabah 04.30 gibi kendisini ziyaret ettim sahurdan sonra gorustuk ayak ustu bi kac saat muhabbet ettik ramazan nedeniyle oturup bisey yiyip icemesekte gayet keyiflidi, istanbula dondugunde 407'm icin nasipse kendisinde 3 5 parca ates eden ledlerden alacagim
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tanıştığıma çok memnun oldum doğan abim çok keyifli bi sohbet oldu gerçekten araç başında :) 407 nin maşallahı var böyle temizini ilk defa gördüm Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Döner dönmez ampullerini hemen ayarlıyorum :) fırsat olursa dönmeden izmirdeki arkadaşlarlada beraber görüşelim :)
Düzenleyen eyupates - 27 Haziran 2017 Saat 01:30 |
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merhabalar arkadaşlar. geri vites ampulü forumdan çok soruluyor bu ara. ilk mesajdaki ampulün p21w soketlisi mevcut forumdaki arkadaşlara özel fiyatı 20 lira bilginiz olsun :)
bu arada forumdan satın alan çok fazla arkadaş oldu. arayıp soranlar merak edenler oluyor. satın alan arkadaşlar buraya olumlu olumsuz görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim :)
|
||
emreerguner
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
|
|
Ben arkadaştan aldım 1 aydır kullanıyorum şu an hiçbir sıkıntısı yok
|
||
M.Ahmet059
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
|
|
Ben de gelip gidiyorum istanbula yolumu ordan gecireyim de bi takim uzun kisa alayim :) hem ben de ogrenciyim katkimiz olsun birbirimize :)
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yeni gördüm mesajını kusura bakma her zaman bekliyorum :)
|
||
Prof11
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba,elinizdeki ürünler 508 active için varmıdır,aracımdaki normal far xenon değil,saygılar..
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merhabalar mesajınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın :) aracınız için uzun, kısa ve sis farları ayrıca park, plaka, iç aydınlatma, geri vites vs tüm ampulleri mevcut detaylı bilgi almak isterseniz bana 05536463192 den ulaşabilirsiniz :)
|
||
nbol
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam normal ampul değiştirme ile ilgili bir sorum olacak, geçen farın biri patlamış 10TL ye Osram marka bi tane h7 ampul aldım fakat bi türlü takamadım, ampulü yuvaya oturttuktan sonra arkasına takılacak olan ampul telini (kıskaç teli) takamadım. Yolda giderken Ampul sürekli yuvasından çıkıyo. Bu tel nasıl takılıyo bi yardımcı olun :) Araç 2004 307 farlar merceksiz
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
biraz kenara doğru esnetip üsteki kancasına takmak gerekiyor.elinizi acıtabiliyor bazen o yüzden ince uçlu bir pense vb. birşeyle hiç zorlamadan takabilirsiniz.bende bu pazar led ampulleri takmak için bayağı bir söküp taktım uzun kısa nasıl duruyor diye hepsini denemek için.bayağı elim alıştı h7 ampule :)
|
||
nbol
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam bende LED değilde normal halojen ampul dusunuyorum kısalar için, tavsiye edebileceğiniz marka var mıdır?
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
Megalight diye bir marka var hem güzel hem uygun hem de performanslı bir ürün. osram veya diğer kaliteli markaların taklitleri de olabiliyor ama bu markanın hiç duymadım.aslında kısalara ben de almak istiyorum internette takımı 50 tl falan kullanıcıları genel olarak memnun görünüyor
|
||
eyupates
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ampul yerine tam oturmamış olabilir h7 ampulün çentik kısmı yukarı gelecek şekilde yuvasına yerleştirin. yerleşince sağa sola hareket etmez birazda içeri girer anlarsınız. yayı kilitlemek için yayın takılacağı yerin tersine doğru yayı sağa yada sola itin sonra bastırın ve kilitleneceği yete çekin bırakınca yerine geçip kilitlenecektir.
halojende iyi aydınlatma istiyorsanız osram night breaker tavsiye ederim biraz maliyetli o paraya değer mi tartışılır ama pişman olmazsınız.
Düzenleyen eyupates - 24 Ocak 2018 Saat 23:07 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |