![]() |
|
206 Deri Direksiyon Özel Kesim Kılıf |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2017 Saat 15:04 |
Arkadaslar elimde aliexpress ten aldığım 206 için özel kesim kılıf var. Benim direksiyon spor orjinal direksiyon olduğu için kesim yerleri tam uyuşmadı.
Direksiyonu düz olanlar için uygunmus. Hic kullanmadım. kutusunda duruyor. İsteyen olursa verebilirim. Önce para sonra ürün şeklinde kargolarım. fiyat 70tl Direksiyon simidi bu sekildeyse ustune dikip orjinal deri kaplama yapabilirsiniz ![]() Dikince böyle oluyor harika duruyor Benim direksiyon bu şekilde oldugu için uymadı. ihtiyacı olan bir arkadasa veriyim dedim 5354999568 burdan ulasın Düzenleyen staticxxx - 09 Ocak 2017 Saat 01:04 |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.. kaça aldınız peki..?
|
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam onun fiyatı şuan yaklaşık 20-25 dolar civarlarında benimde aklımda olan bir parça :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Walla 20usd ye almistim. iste 70tl gibi oluyor. aldigim fiyata vercem. geldigi gibi duruyor kutusunda. benim direksiyona baktim uymaz hic ugrasmadim duruyor evde. ama keske olsaydi. cok kaliteli bisey gormenizi isterim. delikli deri filan cok sekil bisey. ayni fabrika cikisi arabalarinki gibi. isteyen whatsapp tan yazsin foto atiyim
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
numara eksikmis duzelttim
|
|
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() Buda benim direksiyon. Dikimi baya uğraştırıyor ama bence değdi. Ek yerleri eskisinin yerine gelmedi ama verdiğim paranın karşılığını aldım diye düşünüyorum. 2 aydan fazla oldu hiç bir sorun yok
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Klima kumandalarını arkadaşın gazına gelip full krom olanından almıştım. Gördükçe diyorum acaba siyahlı olandan mı alsaydım :)) bu arada direksiyonu düz olanlar alsın bence de. Şu standart plastik dökülen direksiyon için uygun. Benim ki gibi deri ise şayet, madblueblacksea de olduğu gibi kat izi olacaktır. Bu arada kılıf çok şık görünüyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Hocam calısma basarılı. sana bir tavsiye veriyim. iki ay durduysa iyice sekil almıştır şimdi. dikişlerden geri sök ama tam cıkartma sadece dikişleri sök. bally ile direksiyon üstüne yapıştır. potluklar tam gidiyor o zaman. youtube videolarında cok izledim yapanlar hep yapıştırıcı kullanıyor sonra dikiyor. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
![]() |
|
Designbyonurkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Designbyonurkaya
aklimdasin hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Tesekkurler hocam ilginiz için
|
|
|
|
![]() |
|
emreerguner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreerguner
Ürün hala duruyormu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Duruyor hocam. whatsapp tan yazın foto gönderebilirim |
|
|
|
![]() |
|
iammanover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2016 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iammanover
kardeş ben talibim alabilirim eğer satmadıysan
|
|
206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Satılmadı halen hocam. Whatsapp tan yazın foto gönderiyim bakın. Kayseri de tanıdıgınız güvendiğiniz biri varsa verebilirim elden. 0535 499 95 68 |
|
|
|
![]() |
|
Ahsapadam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2020 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahsapadam
kilif hâlen sizdemi
|
|
![]() |
|
Motorcu35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Motorcu35
Abi konu 3 sene önce açılmış galiba :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |