![]() |
|
müjdeeee.. zamda zam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2016 Saat 13:25 |
hadi gözümüze aydın benzin ve motorine 20-22 kuruş arası ötv zammı geldi.
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha dün yada evvelsi gün 5 kuruş indirim yapıldığı yazıyordu.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç alıyon yakıt alamıyon öyle bi ülkedeyiz ya. Sattım en sonunda aracı kafam rahat önümüzdeki yaza kadar yakıt alıp depoluyum bari araç aldıgımda doyasıya binerim.!
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aynen hocam dün indirim yapıldı büğün bindirimi geciktirmediler malesef demekki makam araçlarının giderleri arttı ondan yapmışlardır. önüne gelene makam aracı verirlerse... neyse
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
cem sen depona 2 tana büyük varil al aynen seneye 6 tl olur herhalde benzinin litresi
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Serkan35hfv ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Serkan35hfv
lpg olmasa binemeyeceğiz araçlara. Oysaki benzinin tadı bir başka ama nereye kadar zam isyannnnn
![]() |
|
![]() |
|
Bha41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Geceyarisindan snra gecerlidir diye bi umut baktim ama yok hmn yansitmislar. Dun indirim gelms dye gordum isik yansin acelesi yok dedim...
|
|
![]() |
|
ırfan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Aygaz 2.22 Daha ne kadar yükselcek hadi hayırlısı sabırla bekliyoruz.. :(
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
zaten zor olan hayatı iyice zorlaştırıyorlar
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Bugün gene zam geldi hadi hayırlı olsun. 2 gün üste üste zam mı gelir arkadaş..
![]() Özel tüketim vergisini lüks tüketimler için getirmişlerdi 13 sene önce! ama lüks tüketim olan örnek elmas'ın ötv'si %0, o yatların vergileri yakıtları araçlardan ucuz ama bunlar 'lüks' değil. Gözünü sevdiğimin ülkesinde zengin tam zengin fakir tam fakir ortası yok. Düzenleyen Gokcesel - 09 Eylül 2016 Saat 21:28 |
|
![]() |
|
dogan106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
izin alarak eylemmi yapsak acaba:)
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Sonuç alabileceğimizi pek sanmıyorum abi :) Baksana millet halinden memnun kimsenin sesi çıkmıyor tepki vermiyor. Hoş verse sesimiz duyulur mu orası da muamma.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Bugun İstanbul Ankara otoyolunda 2.62 lira dan satılıyordu lpg. El insaf yaa. Depo ufak olduğu için mecbur yolun yarısında gaz bitiyor. 51 tl Ye dolan depo 67 liraya doluyor yani. insana kafayı yedirtecekler yakında.
Bu daha hiç birşey Rusya ile Araplar arasında anlaşma gündemde suan. Anlaşma saglanirsa siz o zaman görün fiyatları. Tekrar petrol fiyatları eski haline gelince, dolar da bu halde iken, bu vergiler 5 tl ye alırız artık lpg yi. Benzin de 10 lira olur. Bizde aman canım ne olacak ben hep 50 liralık alıyorum zaten diyen süper zekiler varken bize herşey müstahak. |
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Ben hep 50 liralık alıyorum bir şey farketmiyor çünkü malım.
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
aldığımız yakıtın %70 i vergi, az daha zorlasak sadece vergi ile çalışan araba yapıcaz..
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
Onurzdn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Ekonomi iyiye gidiyor diye bas bas bağırıyolar ama gözle görülür birşey yok tl nin değeri yerlerde herşeye zam geldi alım gücü iyice düştü benzin nasıl özel tüketim oluyor aklım almıyor ulaşım ihtiyacı özel tüketim olamaz olmamalı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |