![]() |
|
Sigorta şirketlerinden prim iadesi sorgulama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2016 Saat 10:11 |
Arkadaşlar;
19 Haziran 2014 - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında Trafik Poliçesi yaptırmış olan, ve geçmiş poliçesinden gelen hasarsızlık indirim hakkı olduğu halde, bu poliçesi indirimsiz (4. Basamak) düzenlenmiş olan, bireysel Sigortalılar (tüzel olmayan) prim iadesi alabilir. iadeniz olup olmadığını aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz www.sbm.org.tr |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam bilgilendirme için baktım yok bizim sonra dan aklıma geldi bizimki şubatta yenileniyor.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Eline sağlık patron bilgi için teşekkürler
![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
1 ekim 2015 te yapmıştım..sınırı benim tarihi belirlemişler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |