![]() |
|
Araç Değiştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen Kafamı Çok karıştırdı bu durum zaten, tanıdıgın biri 24 binde Chery tiggo satıyo onu bile almayı dusundum o mecbur satmak zorunda :)
|
|
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ezelden beridir onların Piyasası öyle. ilanları bakın 3 bin 5 bin km de bir sürü Satılık araç vardır ve ilanlarda ne hikmetse yeni aldım ev alacağım için satıyorum vb. şeyler yazıyorlar :)
ama işin aslı öyle değil. Chevrolet Araçlar gerçekten aşırı yakıt tüketiyor. Yedek Parça ve Servis olayı sıkıntılı. Bunun üstüne birde Chevrolet Türkiye piyasasindan çekilme kararı aldı. öyle olunca iyice alanın elinde kaldı. |
|
![]() |
|
serkanay55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanay55
yolda kalan chevrolet,lerin bircoğu hararet sıkıntısından dolayı şikayetci heryerde ustasıda yok bu bir gerçek bildiğim kadarıylada maltepe opel ve chevrolet yetkili servisi artık chevrolete bakmıyormuş emin değilim.
bence alacagın araç opel reno huyundai pejo honda v.b araçlar al kafan rahat olsun bunları istegin an istedigin fiyata satmak mümkün ama diyeri sıkıntı yoksa herkez gider tata alırdı
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
çekiliyor evet 2024 yılına kadar yedek parça desteği ve opel tarafından servis sunmaya devam ediyor
|
|
Peugeot 2000 306 1.6 xr
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bildiğim kadarıyla chevrolet Türkiye ve Avrupa pazarından çekiliyor ondan dolayı bu marka araçların piyasa fiyatı düştü. Cruze ve captiva da öyle. Ben uzak dur derim.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Arkadaşlar Aracımı Satışa Çıkarıyorum ve chevrolet Aveo 1.4 Ls Otomatik sedan 40000 Binde Bi araç buldum hatasız sonrasında sahibindende baktım hepsi düşük km satışta bu araçların bi sıkıntısımı var acaba bilgisi olan Varmı
|
|
Peugeot 2000 306 1.6 xr
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |