Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 component coaxialli sistem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 component coaxialli sistem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 component coaxialli sistem
    Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 11:29
Merhaba arkadaşlar; sanayideki sömürme amaçlı tavsiyelerden çok sıkıldım iyi niyetli tavsiyeye ihtiyacım olduğundan foruma kaydoldum.
Aracım 2004 model 206 xt.
Orjinal teybi bikaç gün önce Pioneer Deh-x3850ui ile değiştirdim.Orjinal hoparlörleri ise çok kötü durumda olduklarndan birkaç ay önce idareten roadstar 13 ve 16cmlerle değiştirmiştim.Şimdi derdim roadstarlarla özelikle arkalar rezalet durumda tahammül edemiyorum.
Önlere Jbl Gto-6508c 16cm component, arkaya Sony Xs-Fb1330 13cm coaxial düşünüyorum.
Subwoofer istemiyorum.Anlattığım şekilde kullanmak önceliğim ancak belki birkaç ay sonra amfi ekleyebilirim.
Açıkçası şuan hoparlör almaya 300 350Tlden fazla ayırmak istemediğim için en iyi tercih bu şekilde geldi.
Hoparlörleri internetten sipariş edip yakın bir yerde taktırmayı düşünüyorum.(Teybide internetten aldım sorun yaşamadım.)
Bu componentları takmak için ön kapıya çok işlem yapılması gerekecek mi derinliği daha fazla sanırm componentların daha sonra cam açılışını falan engelleme durumu olur mu? Ayrıca teybe bağlayarak temiz bir ses almak hedefim bangır bangır bas zaten aramıyorum woofersız olmayacağını da biliyorum tavsiyeleriniz neler?
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 11:42
Amfi olmadan komponent verimsiz olur ayrıca teybin çokışlarına zarar verebilir. Jbl gto 6508c bende kullanıyorum memnunum ama wofeer olmazsa tadı çıkmıyor, bas sesinden pek hoşlanmadığım halde bunu söylüyorum. Tavsiyem bir jbl komponent bir anfi birde woofer alman yönünde. Arka kapıları es geçersin zaten bu ses yeterli gelir.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
cnrx9004 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cnrx9004 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 11:49
amfin yoksa dört kapıyada coaxial hoparlör en mantıklısı ön kısımada 2 adet pilippo nun 40 tlye satılan tweeterlerini koy alabileceğin en iyi sesi alırsın birçok arkadaşa uyguladık sonuç harika
XGB17S
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 11:56
Orjinalini yazan: Barut Barut Yazdı:

Amfi olmadan komponent verimsiz olur ayrıca teybin çokışlarına zarar verebilir. Jbl gto 6508c bende kullanıyorum memnunum ama wofeer olmazsa tadı çıkmıyor, bas sesinden pek hoşlanmadığım halde bunu söylüyorum. Tavsiyem bir jbl komponent bir anfi birde woofer alman yönünde. Arka kapıları es geçersin zaten bu ses yeterli gelir.

Woofer almamakta kararlıyım ancak daha sonra amfi bağlatabilirim bikaç ay component teybe bağlı olsa bu kısa sürede zarar görebilir mi yani teyp bu sebepten coaxiale dönebilirim.Componenti teybe bağladığını söyleyenler duydum da.

Düzenleyen Mrttt53 - 02 Haziran 2016 Saat 12:02
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 12:00
Orjinalini yazan: cnrx9004 cnrx9004 Yazdı:

amfin yoksa dört kapıyada <span style="font-size: 13.3333px; line-height: 17.3333px; : rgb245, 245, 255;">coaxial hoparlör en mantıklısı ön kısımada 2 adet pilippo nun 40 tlye satılan tweeterlerini koy alabileceğin en iyi sesi alırsın birçok arkadaşa uyguladık sonuç harika</span>

Coaxial olarak önlere Sony xb-160 16cm 350 watt 60rms,
Arkaya da sony xs-fb1330 ve dediginiz tarz bi tweeterla nasıl olur.En azından temiz 50ye kadar bozulmayan bir ses olsun.
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 12:19
Orjinalini yazan: Mrttt53 Mrttt53 Yazdı:

Woofer almamakta kararlıyım ancak daha sonra amfi bağlatabilirim bikaç ay component teybe bağlı olsa bu kısa sürede zarar görebilir mi yani teyp bu sebepten coaxiale dönebilirim.Componenti teybe bağladığını söyleyenler duydum da.
Zamanında 2 ay anfisiz teybe bağlı kullandım kompenant takımını zarar sıkıntı görmedim ama genelde teyp çıkışına zarar verdiğini söylerler karar senin :) ama ne yalan söyleyim amfisiz de güzel çalıyordu. Arkalara coax alma bence gto 508c al toplamı 400 tutar ama ömürlük kullanırsın ilerde anfi bağlarsan çok keyifli olur.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 12:49

Zamanında 2 ay anfisiz teybe bağlı kullandım kompenant takımını zarar sıkıntı görmedim ama genelde teyp çıkışına zarar verdiğini söylerler karar senin :) ama ne yalan söyleyim amfisiz de güzel çalıyordu. Arkalara coax alma bence gto 508c al toplamı 400 tutar ama ömürlük kullanırsın ilerde anfi bağlarsan çok keyifli olur.

Peki kardeşim şöyle bir durum var esasında zaten dediğin gibi arka ön component düşünüyordum aynen jbl 6508 ve 508 olarak yalnız arkada tweeter yeri yok malum ben öyle ortada durmasını falanda istemem arkalara tweetersz taksam nasıl olur?
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 13:07
Arkaya twrter olmazsa ses iş yapmıyor. Takan kişi tweter yerini ayarlar bence.
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 13:12

Peki sana son olarak hoparlör yuvasına kolayca oturuyor mu jbller yoksa derinlik icin bir işlem gerekiyor mu?
Ve sonrası icin woofersız jblleri beslemek icin 2ohm empedanslı olarak satılıyorlar hangi amfiyi önerirsin?
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 13:22

Peki sana son olarak hoparlör yuvasına kolayca oturuyor mu jbller yoksa derinlik icin bir işlem gerekiyor mu?
Ve sonrası icin woofersız jblleri beslemek icin 2ohm empedanslı olarak satılıyorlar hangi amfiyi önerirsin?
ön kapıya hafiften işlem yaptılar. Arkaları bilmiyorum benim araç tek kapı ben arkaya 16 lık taktım. Anfi olarak eğer 2. El düşünürsen jbl öneririm jbl gto 75.4 Ve Jbl gto 1004. Bu anfiler çok iyidir. Pioneer 6500f. Sierra. Diğer dandik markalara girme randuman alamazsın. Ha ilerde woofer de koyarım dersen, xetec 5 yada 6. Sierra gta 5005. Jbl 5 6 kanal öneririm. Bence 4 kanal yerine 5 yada 6 kanal bir anfi alırsan daha iyi olur ilerde yüklemek istersen. Ayrıca bildiğim kadarı ile yardımcı olurum merak ettiğin bişey olursa.

Düzenleyen Barut - 02 Haziran 2016 Saat 13:22
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 13:25
Ucuz olsun 4 kanal olsun dersen, jbl 75.4. Ve pioneer 6500f bunların 2. Ellerini uygun bulursun.

Düzenleyen Barut - 02 Haziran 2016 Saat 13:25
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 13:32
Asıl merak ettiğim bu işlemdi aslında cam açılışını falan engelleyecek bir işlem degil dmi bu tam olarak nasıl bir şey yapıyorlar? İşçilik olarakda roadstarları verebilsem keşke .Çok teşekkür ederim ilgin için.
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 13:44
Rica ederim :) cam açma kapamada sıkıntı olmaz kesinlikle. Sedece plastik yuvayı biraz kestiler sonra cuk diye oturtu yerine :)
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 13:48

Rica ederim :) cam açma kapamada sıkıntı olmaz kesinlikle. Sedece plastik yuvayı biraz kestiler sonra cuk diye oturtu yerine :)

Hoparlör işlemleri bittiğinde hortlatabilirim konuyu yorum amaçlı:D
Bahsettiğin jbl amfilere baktm 350 lira civarı 0ları o da aklımda bulunacak;)
Tekrar sağol:)
Yukarı Dön
Barut Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Barut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2016 Saat 14:04

Hoparlör işlemleri bittiğinde hortlatabilirim konuyu yorum amaçlı:D
Bahsettiğin jbl amfilere baktm 350 lira civarı 0ları o da aklımda bulunacak;)
Tekrar sağol:)
Sonucu bekliyoruz kolay gelsin :)
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver
206 1.4 Feline
206 1.6 Xs
206 1.4 Bva Colorline
Yukarı Dön
madblueblacksea Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı madblueblacksea Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2016 Saat 18:23

6508 lerin 2 ve 4 ohm olarak iki çeşidi var. 4 olanı tavsiye ederim tonlaması daha yumuşak ve uzun süreli dinlemek için idealdir. Bi takım aldım ama henüz bağlamadım fırsatım olmadığı için. Şuan ön kapılarda Pioneer Ts-G1615R bağlı arkalar iptal jvc 4300 bas pioneer gm-a6604 amfi jvc avx22 ünite ile gayet tatmin edici ses alıyorum. Sesi hiç bozmadan son haddine kadar kullanıyorum. Aynı hoparlörleri amfisizde kullandım (normalde amfi hoparlörü değiller) şuan aldığım sesin yüzde 40 ını alabildim diyebilirim. Bütçe yüzünden amfiden vazgeçiyorsan arkaları şimdilik iptal edip amfiyle önlere comp almanı öneririm. Müsait olunca arkalara twitteri göbeğinde kendinden croslu mid alırsın twitteri koyacak yer derdinde olmaz. Kapılardan amfiye direk kablo çeker orjinal tesisatla paralel yaparsın. Amfi takmasan bile bunu yaptır taktırınca çok rahat edersin. Benimki şuan öyle, amfiyi söksem bile teybin çıkışlarını orjinal tesisata bağlayınca yola devam ederim. Amfi ihtiyacı doğmasa arka pandizota bi takım eski seri pioneer 6975 bağlıycam. Bası çıkartıp coaxları bağlamayıda düşünmüyorum değil. Arka kapılara bağlamak yerine pandizotuda düşünebilirsin

Düzenleyen madblueblacksea - 03 Haziran 2016 Saat 18:28
206 1.4 HDI Look 2004
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2016 Saat 00:41
Orjinalini yazan: madblueblacksea madblueblacksea Yazdı:

6508 lerin 2 ve 4 ohm olarak iki çeşidi var. 4 olanı tavsiye ederim tonlaması daha yumuşak ve uzun süreli dinlemek için idealdir. Bi takım aldım ama henüz bağlamadım fırsatım olmadığı için. Şuan ön kapılarda <span style="font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 16px; : rgb241, 241, 241;">Pioneer Ts-G1615R bağlı arkalar iptal jvc 4300 bas pioneer gm-a6604 amfi jvc avx22 ünite ile gayet tatmin edici ses alıyorum. Sesi hiç bozmadan son haddine kadar kullanıyorum. Aynı hoparlörleri amfisizde kullandım (normalde amfi hoparlörü değiller) şuan aldığım sesin yüzde 40 ını alabildim diyebilirim. Bütçe yüzünden amfiden vazgeçiyorsan arkaları şimdilik iptal edip amfiyle önlere comp almanı öneririm. Müsait olunca arkalara twitteri göbeğinde kendinden croslu mid alırsın twitteri koyacak yer derdinde olmaz. Kapılardan amfiye direk kablo çeker orjinal tesisatla paralel yaparsın. Amfi takmasan bile bunu yaptır taktırınca çok rahat edersin. Benimki şuan öyle, amfiyi söksem bile teybin çıkışlarını orjinal tesisata bağlayınca yola devam ederim. Amfi ihtiyacı doğmasa arka pandizota bi takım eski seri pioneer 6975 bağlıycam. Bası çıkartıp coaxları bağlamayıda düşünmüyorum değil. Arka kapılara bağlamak yerine pandizotuda düşünebilirsin</span>

Açıkcası çok güzel bi zamanda yorum kattın:); çünkü woofer olmadan bu işe kalkıştığıma pişman olma korkusuyla, mid-tiz compenantlar yerine kapılara bulabildigimin en kalitelisi olan sony xb serisi (50rms çıkışlı 3 yollu 300 watt) Coaxial almayı düşünüyordum çünkü hem dedigin gibi 6508in 4ohmlugunu bulamadım hem arka kapılarda tweeter icin delik falan istemiyorum hem de bagajda woofer istemiyorum böyle sıkıntılı bi adam olarak coaxialden şaşmam hata olur gibi düşünüyordum.:D

Kafamda bu konuyu açarken amfi önlere compenant arkaya coax belki panzilota oval fikrim vardı ama kapılara coax alıp susmak en iyisi gibi :D.Panzilotu deldirmeyi bile cok zor kabul ettirdim kendime.Amortisörlerimi yan sanayi taktırmış olsamda biraz orjinallik takımtım var.:DD
Yukarı Dön
Mrttt53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mrttt53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2016 Saat 01:03
Bu kafa karışıklığıyla son bir araştırma ve son bir fikirle geldim
Şimdi;
*arkalara hertz dieci dcx 130.3 coax(4ohm min=40w max=80w)
*önlere hertz dieci dsk 165.3 comp (4ohm min=80w max=160w)
Ve amfi(pioneer/jbl/sony)

Yalnız şöyle bir durum var bunlari seçme nedenim bunlardan sonra ne woofer ne oval düşünmemek bas mid tiz tüm ihtiyacı en kötü asgari düzeyde halledip hoparlör mevzusunu kapatmak.Yalnız sıkıntı şu ki hoparlörleri kısa sürede hallederim ama 3 4 ay teybe bağlı kullanmam gerekecek amfiyi anca 3 4 ay sonra alabilirim bu 3 4 aylık sürede teyp yada çıkışları rahmetli olmaz mı😄😄
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı madblueblacksea Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2016 Saat 15:45

Bu kafa karışıklığıyla son bir araştırma ve son bir fikirle geldim
Şimdi;
*arkalara hertz dieci dcx 130.3 coax(4ohm min=40w max=80w)
*önlere hertz dieci dsk 165.3 comp (4ohm min=80w max=160w)
Ve amfi(pioneer/jbl/sony)

Yalnız şöyle bir durum var bunlari seçme nedenim bunlardan sonra ne woofer ne oval düşünmemek bas mid tiz tüm ihtiyacı en kötü asgari düzeyde halledip hoparlör mevzusunu kapatmak.Yalnız sıkıntı şu ki hoparlörleri kısa sürede hallederim ama 3 4 ay teybe bağlı kullanmam gerekecek amfiyi anca 3 4 ay sonra alabilirim bu 3 4 aylık sürede teyp yada çıkışları rahmetli olmaz mı😄😄

Şu konuda bi anlaşalım.. kapılara ne takarsan tak bagajdaki subwoofer in sesini yada benzerini alma şansın teknik olarak yok. Kuzenimde bagaja bas koymaya gerek yok kapılar iyi çalıyor diyordu (2013 passat orjinal tesisatı) ki gerçekten ses olarak güzeldi ama benim 750 peak 250 watt lık bası dinlemek 2 takım mid kabinli bas 5 kanal amfi alması için yeterli neden oldu Big smile Bendeki jbl 6508 leride onun tesisatı alırken yanında eşantiyon gibi aldım. 
Demem oki önce ne istediğine tam olarak karar ver. Bu işin sonu yok ama şuan başına gelen kapı kolonlarını tekrar değiştirmek olayı çok fazla olan bişey. Bunun nedenide idarelik tesisat yapmak. Hepsini aynı anda almak zorunda değilsin ama aldığını iyi seç bikere al. hertz kicker güzel çalar net çalar ama uzun süreli kullanımda kafa şişirir serttir tonlamaları
206 1.4 HDI Look 2004
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı madblueblacksea Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2016 Saat 15:49
Benim düşüncem önce midleri alıp teybe girmek yerine önce amfiyi alıp mevcut kolonlara gir. ( yanar patlar çatlar derler ama amfi kaliteliyse ve sesin bittiği yeri anlayabiliyorsan sorun çıkmaz) Daha sonra mid leri ve bası alırsın. O bası alacan hocam kaçarın yok bulaştın bikere bu işe Wink
206 1.4 HDI Look 2004
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 619 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1002 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6190 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1104 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 287 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3590 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49314 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 519 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 339 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 564 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4382 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1814 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1027 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1756 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28839 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3727 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26183 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2513 5 yigitmustafa
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
Pejo58 3
muratzengin 3
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English