![]() |
|
206 XT MODIFIYE ÖNERILERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Poyraz61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2016 Saat 02:46 |
Herkese selamlar öncelikle. Burada yeniyim neyi nereye yazacağımı tam bilmiyorum yeni konu açtım. Benim 206 XT 2004 1.4 16v aracım var. Aracım full orjinal sadece Pioneer teyp ve hoperlor taktırdım. Sade güzel bi kaç modifiye yapmak istiyorum. Tecrübeli arkadaslardan tavsiye almak istiyorum. Aklımda sadece Cam filmi jant ve egzos ve angel far var. İç dış modifiyeye yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Iyi günler |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldin. benim tavisyem altta sıraladıklarım sade ve güzel bir görüntü elde edersin.
1-15 inç rc jant 2-ark spoiler 3-1 numara cam flimi 4-http://urun.n11.com/diger/paslanmaz-egzoz-ucu-427-hediyeli-P63783835 5-deri direksiyon kaplama 6-güzel kaliteli koltuk kılıfı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
sticker olmazsa olmaaaaaz.
![]() ![]() ![]() ![]() (Bende de henüz yok ama yakında olacak inşallah ) PEUGEOTTURKEY.COM Hoşgeldin kardeşim aramıza .umarım aslan en kısa zamanda istediğin gibi yaparsın.aracını yeni aldıysan mekanik kontrolleri ve periyodik bakımları ilk gözden geçirerek başla bence. aracın ve içindekilerin sağlığı için hayati önem taşır. sonra zamanı geldikçe zevkine göre modifiyeni yaparsın . sitedeki arkadaşlar da fikir ve tavsiyeler ile yardımcı olacaktır. modifiye için; cc veya scirocco jantı da rc jantlarla beraber değerlendir derim.206 ya en çok bunlar yakışır bence. biraz da basarsın yere offff ![]() ![]() ![]() haksız mıyım soner kardeşim ?
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
Poyraz61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Hocam aracı alalı 8 ay oldu. Öğrenci adamım anca teyp hoperlor taktim. 10.000kilometre bakımını yaptırdım herhangi bir sikintim yok o konudan. Yaza calisinca arabaya mpdofiye yapicam o yüzden sordum bu soruyu. Ilginiz icinde cok tesekkur ederim hosbuldum gercekten araniza:)
|
|
![]() |
|
Soner hocam tamda aklımda olanları soylediniz tesekkur ederim. Tavsiyenizi dinleyecegim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
sticker olmazsa olmaz zaten abicim
![]() ![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.Tavsiyelerim şöyle olabilir iç kısımda;deri direksiyon kaplaması,sürgülü deri kolçak (işlevide büyüktür) rc tipi ayak dayama ve pedal takımı,rc tipi vites topuzu,kapı açma kollarının çerçeveleri gümüş gri boyanabilir.Bunun dışında kemer pedleri,paspas vs.vs. zevke göre döşenir.Cam filmi olarak bende 1 numara diyorum sıkıntı çıkartmıyor amacına uygun,yanlız kaliteli uygulaması olan bir yere yaptırmanızı öneririm özellikle arka camlarında sıkıntı çıkabiliyor bizim araçlarda noktalı yerleri herkes yapamıyor.Angel far meliyeti yüksek ve bakım isteyen birşey tercih meselesidir bu yakıştığı tartışılmaz tabi.Bunun dışında zaten aracı tanıdığınız zaman genel olarak birşeyler oluşuyor insanın kafasında yapmak için.Kolay gelsin.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hocam angel farların ne gibi bakımı vardır. Bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın yeni yeni ogrenecegim insallah
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mercek bakımı,Angel halkaların bakımı yanlış anlaşılmasın sonuçta far ne bakımı olucak :) düz farlarda böyle şeyler yok ne kadar süs ve ayrıntı okadar çok bakım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |