|
Koliva Hocam bir el at bize... |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
gecegöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Mart 2016 Saat 22:41 |
|
Aracım 2013 partner tepee zenıth,
Elimde Dıagbox cihaz ve yazlım mevcut,2013 sedre ve DocBackup yazılımını kullanıyorum. Aracımda birçok şeyi kurcaladım vede aklımda yapmak istedigim şeyler var. 1-ön park sensörü (orjinal) 2-Lastik basınç sistemi (orjinal) 3-ön far yıkama 4-sag camı sekansıyel hale getirmek ki bunu yaptım... Sorunum ön park yardım sistemini ve sensörleri aldım,kabloları çekip BSI gerekli parametreleri actım sedre şemalarında kabloları bagladım,fakat çalışmıyor. gözden kaçırdıgım nedir acaba. şasem:DJ813339 OPR:13477 MOTOR:DV6C |
||
gecegöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu arada kendim DAIKIN yetkili servisinde sogutma teknisyeniyim,işim icabı
mekanik ve elektronik işlere elimiz yatkın. İstanbulda birçok peugeot ve cıtroen servisinde arkadaşlar edindik,gördügümüz sadece parça söküp takmak,yeni bişeyler üretmek yada insanlara yardımcı olmak konusunda etkili biriyle tanışamadık...
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teyp parametrelerine baktiniz mi ?
Beyini araca tanittiniz mi ? |
||
gecegöz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracımda RNEG(RT6) mevcut,cihazile gerekli parametreleri actım,BSI dan ön arka park yardımı actım,kısaca gerekli bütün parametreleri actım.
Kablo şemasını kaç kez kontrol ettim,Ama malesef çalışmıyor. Bu konu hakkında servis elektrikçileri ile dahi konuştum ama malesef onlardan da yeterli cevapları alamadım...
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sensor beyni ile iletisim kurabiliyor musunuz ? Ankara da olsaniz beraber kontrol ederdik. |
||
gecegöz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sensörleri Tek Tek arka sensörlere baglayarak kontrol ettim,herhangi bir arızaları yok,
Ama halen üzerinde çalışıyorum, mutlaka gözden kaçırdıgım birşey vardır diye düşünüyorum,
|
||
gecegöz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Şuan aracın üzerinde takılı arka yardım sistemi gayet normal çalışıyor, sadece ön yardım çalışmıyor,beyinle iletişim kurabiliyorum. Kodlama sadece şanzuman secenegi var.(MANUEL YADA OTOMATİK)
|
||
gecegöz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Koskoca sitede (Alicilik ) nikli arkadaşımızdan başka kimse yokmu,
yardımcı olacak....
|
||
gecegöz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
EEEE Abiler bu konu hakkında yorumyapacak kimse yokmu şimdi......
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |