![]() |
|
Klima Kontrol Paneli Düğme Değişimi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam klima kontrol düğmelerinin varsa linkini atarmısınız acaba
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim hocam evet ankaradayım genelde hafta sonraları müsait oluyorum max. 1 saat lik bir işi var siz siparişinizi verin 1 ayda ancak gelir takması problem deil alıştım artık sök tak
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
Kardeş çok güzel olmuş ellerine sağlık, Ankaradasın galiba müsait olduğun bir zaman buluşsak düğmeleri alsak benim aracınkinide değiştirsek nasıl olur, benim el becerim hiç iyi değil, iki gün önce avize takayım dedim kabloyu kese kese bişi kalmadı gittim yeni avize aldım :))) desteğini beklerim,teşekkürler...
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık abim harikasın :))
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
İyi günler arkadaşlar klima kontrol panelini düğmelerini nasıl değiştirdiğimi anlatacğım biraz dikkat ve el becerisi gerekiyor ama sonuç süper oluyor. 1-Panelin arkasındaki Çelik tellerin sökülmesi: Öncelikle metal kitleme klipleri var oları çıkarıyoruz dikkat edin kaybolması yuvasından hemen çıkıyor.Güç soketini çıkarmayı unutmayın bu arada telleri kurtarırken paneli hareket ettirmek gerekiyor. Buda sökülmüş hali 2-Çelik telleri söktükten sonra zaten gerisi yerinden çıkarmaya kalıyor. İnternetten şöyle bir set aldım bu tip çalışmalarda çok işime yarıyor 3-Gelelim orjinal çevirme düğmelerini sökümüne burada dikkat edilmesi gereken yer düğmelerin içinden küçük yaylı pimlerin olası kademe geçişlerindeki tık sesisi bunlar sağlıyor.Asıl konu düğmeleri nasıl sökeceğimiz ince bıçak gibi gözüken aparatla düğmelerin çıkıntı gibi olan yerlerine altına geçirerek yavaş yavaş düğmelerimizi söküyoruz. Son fotolar sökülmüş hali artı bir not ekleyeyim bu panel 2000 model araçtan çıkma bunun ampüllerini arkadan sökülmüyor sabit düğmelerini söküp içini açmak gerekiyor. bilginiz olsun benim aracın orjinal üstündekindekinde panelin arkasından ampüllerini düğmeleri sökmeden çıkabiliyor. sonradan akıl etmiş fransızlar ![]() 3-Düğmeleri takmadan önce kenarlarını plastik artıklardan temizleyin sonra neden oturmadı oluyor ![]() önemli bir nokta daha fan kademe yeri düğmesini sökerken yuvasından çıkabilir. Korkmayın sonra yerine oturuyor bir problem olmuyor. 4- Son kademe düğmeleri oturturken biraz güç uygulamak gerekiyor. kırılacak diye takılmayın neden oturmuyor diye bastırın tabi abartmamak gerekiyor. ![]() Buda montajı tamamlanmış hali
Düzenleyen sonerkyl - 19 Kasım 2015 Saat 10:58 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |