![]() |
|
207ciler burada |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sinanbuyukkendirci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Konum: finans Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinanbuyukkendirci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2015 Saat 18:13 |
1.4 75hp accsees LPG nasıldır almak uzereyim çekişten gücü nasıl tutulan model m
|
|
![]() |
|
sinanbuyukkendirci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Konum: finans Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yardım pls
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Belliki bu paketi bilen adam yok koskoca forumda
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adam çokta senin soruna cevap bulamassın bu şekilde. kime neye göre cevap verelim, 1,4 motor 75 hp araba bana performansı az gelir sana cok gelir, bana konfursuz gelir sana konforlu gelir, sorunsuz deriz güzel araç deriz, eski sahibi hor kullanmıştır bilemeyiz alırsın ertesi gün hoooppp bir arıza bin tl masraf. bu şekilde kimse cevap veremez. Link verirsin araca bakılır gördüğümüz eksik fazla yönler söylenir hocam.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
75 bglik motor aslına bakılırsa pejonun efsane bir motorudur çekişi de zamanına göre iyiydi ama207ler için hem yetersiz kalıyor hem de teknolojisi geri. motorun kendisi iyi ama araca uygun değil. access donanım sanırım en alt donanım seviyesi. ben olsam bu aracı almam . ama fiyatı uygunsa alırım. fiyat belirtmediğin sürece çok bir yorum alamzsın bence.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
28 bin TL 2011 model 70 binde 2 kapı boyalı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
28 bin TL 2011 model 70 binde 2 kapı boyalıdır
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Access bir üst paket en boşu trendy. Ekstra neler var bilmiyorum. Motor sakin kullanım şehir içi düz yollar için ideal. LPG şart zaten ayda 500kmden fazla yapıyorsanız.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Sis farı felan var ABS var o tarz şeyler yani fiyat nasıl
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Fiyat güzel bence, accessin yanılmıyorsam trendy den fazlası sis lambası.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
access ve trendy aynı dönemin paketleri değildir. acces active ve allure son dönem paketlerdir ve en boşu access dir. trendy ise zamanının orta paketidir. comfort trendy ve premium şeklinde sıralanır. 2008 de ise ayrıca dynamic paket de mevcuttur ve premiuma denktir fakat bazı görsel farklılıkları vardır, tampon tasarımı gibi. ayrıca 120 bg lik tam otomatik versiyon genellikle bu paketle alınabiliyordu. gelelim access trendy farkına. en önemlisi access 75 bglik benzinli motorla alınabiliyorken, trendyler 1.4 90lık ve 1.4 70lik hdi versiyonla da alınabiliyordu. açıkcası tam bilmiyorum ama access ve trendy aynı seviyede olabilir ama en düşüğü trendy değildir çünkü comforta göre fazla özellikleri vardır. elektrikli aynalar, mp3 çalarlı cd çalar, yükseklik ayarlı yolcu koltuğu, gövde rendi kapı kolları, yol bilgisayarı, kilitli torpido gözü gibi. eğer accesin comforttan fazla özellikleri varsa anca trendye denk olabilir. trendy lerde isteğe balı çelik jant ve sis farıyla da alınabiliyordu. abs zaten bütün 207lerde standart. sizin bulduğunuz aracın fiyatı oldukça iyi. ama yine de ben olsam aynı fiyata premium dizel 90lık arardım , bulabilirsem de onu alırdım.
Düzenleyen Efe-Pöjo - 02 Temmuz 2015 Saat 12:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |