|
!!!Yeni acilan konularin basliklari hakkinda!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||||
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
peugeot 307 xt premium
|
||||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
dediğin çok doğru üye listesine baktım 11.842 adet üye var 452 sayfa tutuyor forumda tarih sıralası yaptım 2008 den 2015 e kadar son girişlere baktım ; 350.sayfaya kadar en son giriş tarihi 2008-2014 arası 2015 tarihleri 430 lerde başlıyor ve orda mesaj sayısına da bakıyorsun 1-2 mesaj yazmıs gözüküyor ilk kayıt oldugu gibi yazmıs mesjı daha da gelmemiş.
|
||||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||||
berkayakulker
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Tam da bundan bahsediyorum işte
|
||||
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
||||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|||
Benim ilk mesajda bahsettigim konu biraz daha dallanmis. Bir cok eksiklik ve sorun olabilir. ZAmanla duzelir olur veya olmaz ama en azindan acilan basliklardan bir cevap alabilmek icin benim ricam konuyla ilgili bir kac kelime iletilmesi.
Kendiniz soyluyorsunuz google da arama yaptiginizda google ilk o kelimeyi basliklarda ara. Once baslik sonuclari cikar. Detayina girerseniz konuda gecenleri gosterir. Bu yuzden baslik diye ozellik var. Google veya site icerisinde konu arama cubugu var. Oradan genel hatlari ile arama yapabilmek mumkun. ZAten en yakin sonuclar listeleniyor. Ordan baslik veya icerik ile bakabilirsiniz. Su da bir gercek eski ve koklu bir forum olmasina ragmen pejoda dert sikinti cok. Her gecen gun farkli bir ariza sikinti sorun yasana biliyor. Veya eski basliklardaki aciklamalar yeterli olmayabiliyor. Ben sizi diger forumlara gidin kaynasin demiyorum. Kendimde sikinti oldugu zaman butun interneti yabanci siteler dahi takip ediyorum. Hiz sabitleme konusunda ingilterde buyuk bir pejo forumunda cok muhabbet dondurduk. Sonrasinda olaylar gelisti ve burada yardimci olmaya calistim. Onemli olan bilgiyi elde edip onu faydali amaclar icin kullanabilmektir. Forumlarin ve sitelerin bir amaci bu eksik bilgilerin tamamlanmasi yanlislarin duzeltilmesi ve sorunlarin cozulmesi. Yineliyorum forumda kimsenin lehine veya aleyhine bir yazi ve hitap kullanmadim kullanmam. Burda yazdiklarim ilk uyeden son uyeye kadr herkesin okuyup birseylerin farkina varabilmesi sorunlarin daha kisa zamanda ve dogru sekilde cozumlenmesi icin. |
||||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Guncel....
|
||||
Genc12
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Alicilik Bey Efendi Konu Başlıkları Konusunda Sonuna Kadar Haklısınız Ama :) Bilgi Ve Öneri Yada Birşey Oldugundada Forumda Paylaşıp Bilgi Alalım okadarda olsun
Düzenleyen Genc12 - 18 Haziran 2015 Saat 01:01 |
||||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Arkadaşlar soru sorup giden gitsin. Önemli değil. Siz paylaşın, belki başka birileri arama yaparken onlara yarar. Hiç önemli değil kendisinin alıp almaması. Biz paylaşıyoruz.
|
||||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Guncel olsun
|
||||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
+ aynen güncel olsun
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yeni uyeler icin guncel
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |