![]() |
|
Spor Yaylar Fenni Muayeneden Geçmedi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
insufferable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2015 Saat 19:57 |
aldığımda üzerinde vardı spor yaylar aracımda muhtemelen eibachın yayları. muayeneden geçirmediler ağır hasar yazdılar bu normal mi ??? yay değiştirmek sorun değil değiştiririz ama bence bu çifte standart açıkcası şikayet etmeyi düşünüyorum.
|
|
Peugeot 307 1.4HDİ 2004 (Beyaz)
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet çifte standard var ben 5cm yayla 106 ile geçtim yanlız tekerler sürtmüyodu , belki senınki arac kaldırıldığında davlumbaza sürterse belki geçirmezler
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
insufferable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok sürtmez okadar basık değilki birader aracım fotoda da belli zaten
|
|
Peugeot 307 1.4HDİ 2004 (Beyaz)
|
|
![]() |
|
T€K€ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2015 Konum: GÜZELYALI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 3.5 luk yaylarla sorunsuz gectim.demekki muayene elemaninin keyfine gore....
|
|
ASLAN OLARAK BİR GÜN YAŞAMAK,KOYUN OLARAK YÜZ YIL YAŞAMAKTAN İYİDİR..
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Araç basık gözüküyor resımde bılmıyorum ama gorevlının keyfıne göre bencede.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bu iş biraz şans.. geçmiş olsun.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |