![]() |
|
soğuk havalarda lpg sızdırırmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206quik09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 18:33 |
arkadaşlar mehbaba aracımın lpgsi enjektörlere yakın bölgeden motor sogukken sızdırma yapıyor ustaya gittim dedektörle baktı tabi motor ısınmıştı bişe bulamadı soğuk havalarda yapar dedi -20 derece gaz geliyo dedi oraya kaçırır dedi normalmi sizce yoksa atıyomu yanına gittigimde sızdırma kesilmişti
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle birşey mümkün değil sızdırma varsa ciddi bir problem vardır ve çok tehlikeli olabilir. mutlaka sisteminizi gösterin usta önemsemiyorsa başka ustaya gösterin
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman kardes sakin dinleme. Git bi yete ozellikle lph hortumlari ve enjektorlerdeki kelepceleri iyice siktir iyice kontrol ettir. Jortum cikarsa araban yanar allah gostermesin.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
206quik09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
akl marka lpg var araçta ve aydın merkezdeyim ben tek bir ter var akl ye bakan napacam artık bilmiyorum soguktan kaçırır diyo duruyo haa şuda var motor ısınınca kaçırma yok dedektörle 3 defa baktırdım her yerine ötmedi
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Enjektör kelepcelerini sıktır veya değiştir lpg -30 dinlemez motordan bir ateş alırsa allah korusun aracın yanar şakaya gelmez bu ne sacmalık soğukta kacırırmış sıvı hıdrojen ne yapcak -130 derece
![]() |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
lanet ediyorum artık aydın küçük şehir usta bulmak samanlıkta igne aramaktan daha berbat bi durum ya tekrar gidecem yada izmire gidecem göstermeye
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Bendede akl sistem var sabah ilk gaza geciste 5 dakika gaz kokusu aliyorum sonra kayboluyor koku. Bahsettigjnjz bu tarz birsey mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
benimkinde enjektörlere gelen hortumun bağlantı noktası buz tutmuştu ustam fark etti sıktı filan ama lpg ciye göster dedi gittim motor sıcakken düzeliyo kaçak filan yok ama şimdi yine aracın kaputtaki havalandırma yeri varya ordan gaz kokusunu alıyorum ilgin birşey akl sistem zaten berbat geçişlerde her zaman sıkıntılı ya stop ediyo yada tekletiyo aracı sende de böyle durumlar varmı ysndrsn19
|
|
![]() |
|
ysndrsn19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
Ben gecen sene yanlis baglantidan oturu kullanamiyordum soguk havalarda araci sukur o sorunj bu sene hallettik. Ama simdide tekleme oluyo ara ara ve stop edecek gibi gaz vererek zor kurtariyorum. Neden oldugunu cozemedigim. Gazdan mi acaba ? Sizde de mi bu sekilde
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
brc servisi kaykal(lar) oto iyiydi bildiğim kadarıyla. aracın lpg markasını değil, bağlantılarını kntrol ettirin. bunu her usta yapar. araç soğukken yapıyorsa aracınızı soğuması için lpg ustasına bırakmanız gerekir, güvenmiyorsanız soğuyana kadar bekleyin. kış günü çabuk soğur zaten. ya da gaz dedektörünü rica edip aracınız soğukken baktırabilirsiniz.
edit: emniyetin ordaki 2. sanayide. Düzenleyen albayman - 11 Ocak 2015 Saat 15:26 |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
aynen bendede bu şekilde akl sistem enjektörlere 2 2 kablo gönderiyomuş buda silindirlerde uyum sağlamıyormuş diyolar ama bence kurma hatası kendilerine toz kondurmuyorlar adam gibi bi ustasını bulacam bu akl nin yada sökecem gidecem başka marka taktıracam
yetti canıma benim albayman teşekkür ederim gidip orayada baktırıyım ben
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Kardeş kesın ustanın sucudru montaj hatası. Bi arkadas da problem yasıyodu regulator hortumlarını ters baglamıs usta dusun artık. Sen gıt ıyı bı ustaya ıscılıgını verecem sıstemı bı komple kontrol et hortumları felan de de bıkontrol ettır bence
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206quik09
haklısın valla bunun için izmire gitmem gerekecek aydında güvenemedim kimseye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |