|
106 HEADERS VE DÜZ BORU... |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 12:59 |
Herkese selamlar ;
19 aralıkta aracım nasipse vizeye girecek ve bende hazır vize işini hallettikten sonra egzoz sistemine girmeyi düşünüyorum ... Aklımda ki plan 4-2-1 headers katalizör iptali ilk susturucu iptali düz boru ve otto egzoz var lakin kaçlık düz boru olması gerekir yardımlarınızı istiyorum ... Nette araştırmalarımda 51 lik için minimum 5 hp maksimum 10 hp artış yapıyormuş.. Devir konusunda pekte bilgim yok alt devirlerde ölür mü araca serilik olarak ne katar ... Denildiğine göre bu yazdığım sistem prof egzoz sistemi deniyor ve getirisi çok olur muş... fiyat konusunda da yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum ... İYİ FORUMLAR HERKEZE... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arabanın gidişi iyiyse 51 lik yaptır yoksa 42 lik. Alt devirlerin ölüyor ve araban traktör gibi ses cıkarıcak söylim
tek başına 5 hp 10 hp gibi hp ler çok en fazla katsa 1-2 hp abartıyorlar çok Düzenleyen GökhaN - 05 Aralık 2014 Saat 16:23 |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
10 HP egzos sisteminden almak mümkün değil ancak diğer tüm parçalar egzos sistemi kalitesine getirilirse hepsinin kombinasyonu sonucunda küçük bir artış sağlanabılır.Onun dışında aracı rahatlatır ama bu hp artışı olduğu anlamına gelmez.51 Lik düz boru uygun gibi bence kat iptali olabilir headers ta tamam bence başka birşeye gerek yok ama sızın yerınızde olsam en sona bu işlemlerden sonra kumandalıda koyardım çünkü bu tarz bırşeyde ses oldukça rahatsız edici olabilir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Ahmet_ach
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
custom headers yaptırcaksan , kat iptali + 51 lik düz boru headers tan son susturucuya kadar yaptırmalısın. otto cazırdıyan bir egzoz bende var krom komple , sen bu sistemi yaptırdıktan sonra ateş bile edersin ama ses rahatsız edebilir özellikle araç içinde çok ses çıkarıyo otto spec
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yorumlar için teşekkür ederim herkeze ..
Öncelikle yanlış yazmış olduğum yeri düzelteyim 5hp - 10 hp olayı sadece 51 lik düz boru ile değil komple egzoz sistemi ile ( headers + 51 lik boru + kat. iptali + performans son susturucu ) oluyormuş ben eksik yazmışım. Son susturucu içinde otto sadece elimde olduğu için yazmıştım sebring de bakabilirim remus ta karar veremedim.. kumandalı egzoz olayıda aracımda kullandığım warex egzozum duruyor artık ondan hevesimi aldım ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjinalini yakalarsan HKS egzozlarda çok iyi performans ve ses açısından.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BAKARAK OLAYIM HKS YEDE..
|
|
SHQIPTAR
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
hayırlısı abi ama varex daha iyi degil mi polis açısından bu ara makum siki denetim :D
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok çıkarmıyor sanırım arabasını, günlük kullanmıyor arabayı, ses o yuzden rahatsız etmez. cok kulanmadıgı icin de ekiplere denk gelme ihtimali azalıyor. varex guzel birsey ama artık onu da yemiyorlar adam egiliyor bakıyor, kocaman baca gibi egzozun bagırmadıgına inandıramazsın.
|
|
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
varexde iki model var bir cift cıkıs bir de baca gibi olan. yan sanayi kumandalı birsey olmasın o oem cıkıs olan?
|
|
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada varex 'i Turkiye'de satan tek yetkili yer jdm works. diger satıcılarn varex diye sattıgı ürünler cin malı kumandalı sanayi isidir. kumandalının adına varex oldu artık. aynı mendil demeyiz de selpak var mı deriz onun gibi bisi. aslında selpak bir markadır. varex de bir marka.
http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri |
|
|
|
Adem Kurtuldu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
bundan bahsediyom hatta bir tanıdığımda 206 ya taktı yeni
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
candanxyz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Bende bundan var
|
|
''Bay Z''
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet gosterdikleriniz varex degil, sanayi tipi kumandalı egzoz bunlar. ht power olan da bursada bir usta tarafından yapılıyor.
|
|
|
|
candanxyz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Ben warex demedim ki zaten
ht power ı yapan kişi arkadaşım.sanayi tipi olması çok önemli değil önemli olan kalitesi,bursada bir çok yüklü araçta var bu egsozdan fiyatı ile doğru orantılı bir egsoz.
|
|
''Bay Z''
|
|
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok yok zaten size lafım yok kimseye bir lafım da yok yanlıs anlasılma olmasın. butun kumandalı egzozlara varex denmeye basladı sadece burda degil piyasada oyle oldu. varex bir marka diye dedim. zaten 1500 tl istiyorlar ve ellerinde de yok siparisle geliyor. sizin fotodaki ürün kaliteli oldugunu ben de tahmin ediyorum. facebook sayfasını da takip ediyorum, yaptıgı isler muhtesem. baska sehirlerden araba getiriyorlar. ben bile zamanında kumandalı dusunureken acaba gidip yaptırıp gelsem mi demistim. 500 - 700 arası bir fiyat vermisti. ürününün arkasında olan bir kisiye benzedigi icin fiyatına deger diye dusunuyorum. |
|
|
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
4-2-1 koyacaksan 51 lik krom boru koy sondada arkadaşların dediği gibi otto çok cayızdıyo remus dtm geniş kazan çift başlı koy en yakışanı bu 106ya torktada sesdede çok fak eder düşük devirde öldürmez aracı
|
|
change
|
|
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AKLIMA YATANDA BU ZATEN BAKALIM ŞU VİZEYİ HALLEDEYİMDE...
Düzenleyen outlaw - 11 Aralık 2014 Saat 17:11 |
|
SHQIPTAR
|
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ewet arabamı trafiğe çok çıkarmıyorum haftada 1 gün sürerim geri kalan 6 gün kapalı otoparkımda saklıyorum ... varex bendede var sıkıldım artık... |
|
SHQIPTAR
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |