|
lpgde fan açma sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eneskaleli35
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eneskaleli35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2014 Saat 10:35 |
arkadaslar aracım 207 sportium 1.6 120 bg. akl lpg takılı aracı lpgde kullandıgımda özellikle belirtiyorum aracı STOP ettirdikten sonra radyatör fanı çalısmaya başlıyor( hararet göstergesi normal seviyede) aracımı benzinde kullandıgımda herhangi bir sıkıntı yok bunu defalarca denedim. aracı bilgisayara baglattıım herhangi bir hata kodu yok. ayrıca lpgciyede gittim oda bole bişiyin mümkün olmadıgını soyledi.
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207 de fan çok çalışır ,normaldir. aslında arabayı stop edince çalışmıyor hep çalışıyor ama içindeyken arabada hiç duyulmadığından dışına çıkınca yeni çalışıyomuş gibi oluyor. fan hızlı ve yavaş modda olmak üzere 2 şekilde çalışır bu sizin dediğiniz yavaş olanı ve genellikle şehir içi sürüşlerde hep çalışır ve motor kapatılısa bile su belli sıcaklığa düşene kadar çalışmya devam eder. hızlı mod ise oldukça etkin ve kısa süreli çalışır, cam açıksa çalıştığı duyulabilir. belki de sizde de durum budur.
|
|
eneskaleli35
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eneskaleli35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
cevabınız icin tesekkur ederim ama malesef durum bu değil defalarca denedim. azonce 2 saattir park halinde olan aracımı 5dk lpg de calıstırdım rölentide aracı stop ettirdim fanı yine calıstırdı. daha sonra benzine aldım aracı 3 km gttim stop ettim fanı açmadı. bu sorun bana kafayı yedirecek :(((
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lpg yazılımı yeniden yüklenirse sorun çözülür o zaman diye düşünüyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |