|
Manüel Dikiz Aynasını Elektrikli Yapılabilir mi. . |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
ultrali_18
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ultrali_18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar dün geceki çabalarla kumandadan sağ sol aynaları iki (dışa ve yukarı) yönlü hareket ettirebildim. Fakat ters istikamette (içe ve aşağı) maalesef olmuyor. Kendi aracında orjinalinde olan yardımsever bir :) peugeotcu tesisatını kontrol edebilir mi?
|
|
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ali bey öncelikle azminizden dolayı tebrik ediyorum. Benim bi sorum olucak soketleri nerden aldınız. soketler orijinal soketmi.
|
|
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|
artes34
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ali bey şu site size yardımcı olabilir. Link koymak serbestmi bilmiyorum ama.
|
|
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
|
ultrali_18
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ultrali_18
|
Melih bey teşekkür ederim ama malesef daha ilerleme kaydedemedim. Bahsettiğiniz linkteki uygulamayı parçaları almadan önce inceledim ve ordaki uygulamanın basitliği beni parçaları almama neden oldu ama sanırım peugeot durum azda olsa farklı. İşte bu farklılıktan dolayı tüm hareketleri verdiremiyorum.
Soketleri araştırmama rağmen bulamadım ama sonunda çıkmacıdan ayna ayar düğmesinin 18 pinli soketini aldım ve iyiki almışım yoksa üstünde çalışmak nerdeyse imkansız olacaktı benim için.
|
|
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Soketleri kaça aldınız acaba bende girişimde bulunmak istiyorum ufaktan malzemeleri alarak
|
|
|
ultrali_18
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ultrali_18
|
Arkadaşlar hayırlı olsun hepimize herşey tıkır tıkır çalışıyor artık. Şemayı ve bağlantıları tekrar tekrar inceledim ve sonunda oldu. Evde masa üzerinde çalışmamı tamamladım. Fotoğrafını ekledim. Sıra geldi araca takmaya ama artık bundan sonrası çok net.
Düzenleyen ultrali_18 - 27 Eylül 2014 Saat 15:15 |
|
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Başarmana sevindim azmin elinden birşey kurtulmaz. Devamını araç üzerine takılıncada bekliyoruz
|
|
|
ultrali_18
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ultrali_18
|
Gönderdiğiniz şemalar çok işime yaradı. Tekrar çok teşekkürler şema olmasaydı çok katlı çok bilinmeyenli denklem gibi oluyor.
Bu arada soketi 30tl dedi tek kelime pazarlıkla 20tl aldım vaktim olmadığı için hemen aldım ama siz pazarlıkla çok daha uyguna alabilirsiniz ama almışken bence kapıdaki ayna soketlerini de alın derim.
|
|
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İşinize yaramasına sevindim.
Dediğiniz gibi kapıdaki ayna soketlerinide alıcam almışken orjinal gibi olsun diye. Bu arada soketleri iyi fiyata almışsınız. Ben sorduğumda 45TL gibi uçuk fiyat verdiler telefonda hangi soketleri anladıysa fazla para verdim diye düşünmeyin çıkmacılar tutturabildiği fiyatı veriyolar malesef.
|
|
|
ultrali_18
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ultrali_18
|
Aynen cikmacilar tutturabildigine fiyat veriyorlar ama napalım orjinali ya sıfır bulunmuyor yada gereksiz pahali
|
|
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Efe peugeot burdayken sorayım soketler elinizde varmi ayna ayar kumandasına takilan soket bide aynların karşiligina takilan soketler
|
|
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
dönüştürülebiliyor arkadaşım bir adet aynaları kontrol edecek kontrol ünitesi al sora aynaları al elektrikçiye götür taksin basit iş ama vakti olan bir elektrikçiye götür aynalardan kontrol ünitesine giden tesisatıda alırsan kendinde yaparsın onları aldıysan kontrol düğmesini monte edeceğin yer ve o düğmeye şase ve elektrik çekmelisin bu kadar ben 106ya yapmıştım bana tek zor olan torpidoya monte etmek istemiştim o uğraştırmıştı
|
|
change
|
|
ultrali_18
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ultrali_18
|
Melih bey gonderdiginiz ilk semada EA22 olarak kodlanmis yer aracta nerdedir? Aracta incelemem ragmen yerini tespit edemedim bilginiz var midir?
|
|
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
(EA22) aracın Kablo ek noktası, bizim araçlarda bu kablo demeti olmadığı için o bölüm olmayacaktır araçta.
|
|
|
ultrali_18
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ultrali_18
|
Ben kumandaya oradan elektirik cekecem diye hesaplamistim o zaman BH28 sigorta kismindan cekmem gerekecek peki 34V NR aracin dizlik kisminda sigortalarin oldugu yerde midir?
|
|
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Direksiyon simidi altındaki kapağın orda Bh28 nolu sigorta
Düzenleyen artes34 - 30 Eylül 2014 Saat 18:51 |
|
|
ultrali_18
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ultrali_18
|
Melih bey çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler bilgiler için umarım montajda sıkıntı çıkmaz
|
|
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Montajda sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum bol fotolu olursa dahada güzel olur. :)
|
|
|
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
arkadaşlar yardımcı olabilirim galiba şöleki benim daha önce 206 için paylaştıgım sis farlarına fallow me paylaşımı içelerseniz orda kapıların acıp kapama özelliğine göre röle bağlamıştım ordaki şemalar işinize yarayacaktır. resimler ve kablolar acıklamıştım :)
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35615&title=gunduz-fari-ve-sislere-follow-me-home-yapimi
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
artes34
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Okan bey resimler için teşekkür ederim. Sürücü tarafı kapı soketinden kablo çekilip ayna ayar kumandasına kablo çekmek kolay da yolcu tarafı biraz zor gibi çünkü kapı soketinden kablo geçtiği zaman torpido kısmını geçip ayna ayar kumandasına kabloyu getirmek orayı çözemedim o kısımdan kablo nasıl getirilir ayna ayar kumandasının olduğu yere bilginiz varmı bu konuda.
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |