![]() |
|
10w40 - 5w40 ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2014 Saat 00:39 |
Merhabalar,aracımın yağını değiştirmeyi düşünüyorum,yağ olarak castrol edge ve mobil 3000 super x1 arasında kaldım.Bir de servis 10w40 dan başka koyulmaz ince gelir falan dedi ama aracım henüz 41 bin km de yağ yakma bozulma falan yok en son aceleye geldiği için 8 bin km önce ustam 10w40 koydu markasını bilmediğim bir yağ henüz hiç kirlenmedi yağ ama önümüz kış sorun yaşamak istediğimden hallediyim diyorum.Sizce 5w40 da sorun yaşar mıyım?
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada aracım lpg li 8 bin km önce takıldı.
|
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hicbir sorun yasamazsiniz hatta daha iyi olur 5w 40
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Benden onceki sahibi arkadasimdi ve 10 40 koyuyorum genelde dedi bende servise sordum 5 30 yada 0 40 dedi bende 5 30 koydurdum ve herhangi bir sorun yasamadim 3. Kez yag degisimi yapicam ve yine 5 30 koycam
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Arkadaslar totalin fren hidrolik yagını bulamadım Dot 4 baska hangi marka kullanabilirim 2004 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Hocam dot4 olması önemli kriter ancak yine tanınmış markaları tercih etmekte yarar var diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Castrol veya Mobil kullanin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Motor yağında castrol edge ? Mobil super 3000 x1?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |