![]() |
|
206 CC TAVAN SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceasmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2014 Konum: ....... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2014 Saat 19:10 |
Öncelikle herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım 21 yaşındayım üniversite öğrenciyim. Arabam 206 cc Roland Garros modeli. 2005 model Otomatik vites.
Sorunum şu daha dün üstü açık geziyordum hiç bir sıkıntım yoktu uyarı sesi yada herhangi bir uyarı sesi yoktu. Fakat bugün arabayı garajdan aldım susmak bilmeyen bi uyarı sesi. Sonra üstünü açmayı denedim mandalları indirdim üstü açıldı fakat camları açmadan üstü açtı. Normalde mandalı açınca tuşa bastığımda ilk camları acıyordu sonra üstü acıyordu. Üstü açıldığı zaman camları ne kapatabiliyorum nede açabiliyorum uyarı sesi sürekli devam ediyo. Ve cam yüzünden arabanın üstü kapanmıyo açık kalıyor. Bunun sebebi nedir bilen abilerim var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha arabayı alalı 2 ay olmadı .. ![]() ![]() ![]() |
|
Cabrio aracın mı var derdin var ..
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hosgeldin ve gecmis olsun.
sorununu anladım, sistemin nasıl isledigini iyi bilirim. eksik bir islem var, o yuzden cam kapatma acma moduna gecemiyorsun. bip sesi de eksik islem oldugundan, hareket etme henuz ust açma islemi sona ermemisti diyor sana. camlari zorlama sakın. özellikle arka kelebeklerin motorunu kırdın mı bittin demektir. yok cunku oyle bir parca bizim ülkede. sorun tamamen bagaj sistemi ile alakalı. ilk planda kapalı bir garaja park etmeni tavsiye ederim. hangi sehirdesin? Düzenleyen herry - 06 Eylül 2014 Saat 22:12 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Ceasmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2014 Konum: ....... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
İstanbulda oturuyorum araçı o şekilde kullandım bir kaç gün. Şuan sitenin garajında duruyor. Ve hala o bip bip sesi geliyor. Ustaya götürmüştük üstü acılığ kapanmıyordu güçü yarıda kesiyordu. yağsı bitmiş dediler yağ doldurdular. Aynı sorun tekrar olursa koltuklara kadar söküp bakıcaz demişlerdi bende korkuyorum büyük masraf çıkartırlar diye. Benim tek sorunum üstü acmak istediğimde camların acılmaması ve o bip sesinin gelmemesi. Onun haricinde tavan sorunsuz bir şekilde acılıyor.
|
|
|
|
![]() |
|
İstanbulda oturuyorum araçı o şekilde kullandım bir kaç gün. Şuan sitenin garajında duruyor. Ve hala o bip bip sesi geliyor. Ustaya götürmüştük üstü acılığ kapanmıyordu güçü yarıda kesiyordu. yağsı bitmiş dediler yağ doldurdular. Aynı sorun tekrar olursa koltuklara kadar söküp bakıcaz demişlerdi bende korkuyorum büyük masraf çıkartırlar diye. Benim tek sorunum üstü acmak istediğimde camların acılmaması ve o bip sesinin gelmemesi. Onun haricinde tavan sorunsuz bir şekilde acılıyor. |
|
|
|
![]() |
|
alperen1414 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2015 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperen1414
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler benim aracımda da aynı sorun var. Sorunu çözdünüz mü?
|
|
![]() |
|
alperen1414 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2015 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperen1414
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler aynı sorun benim aracımda da var. Sorunu çözdünüz mü acaba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |