206 CC TAVAN SORUNU
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36602
Tarih: 27 Haziran 2025 Saat 19:12 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 206 CC TAVAN SORUNU
Mesajı Yazan: Ceasmert
Konu: 206 CC TAVAN SORUNU
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2014 Saat 19:10
Öncelikle herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım 21 yaşındayım üniversite öğrenciyim. Arabam 206 cc Roland Garros modeli. 2005 model Otomatik vites.
Sorunum şu daha dün üstü açık geziyordum hiç bir sıkıntım yoktu uyarı sesi yada herhangi bir uyarı sesi yoktu. Fakat bugün arabayı garajdan aldım susmak bilmeyen bi uyarı sesi. Sonra üstünü açmayı denedim mandalları indirdim üstü açıldı fakat camları açmadan üstü açtı. Normalde mandalı açınca tuşa bastığımda ilk camları acıyordu sonra üstü acıyordu. Üstü açıldığı zaman camları ne kapatabiliyorum nede açabiliyorum uyarı sesi sürekli devam ediyo. Ve cam yüzünden arabanın üstü kapanmıyo açık kalıyor. Bunun sebebi nedir bilen abilerim var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha arabayı alalı 2 ay olmadı ..   
------------- Cabrio aracın mı var derdin var ..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2014 Saat 21:48
öncelikle aramıza hosgeldin ve gecmis olsun.
sorununu anladım, sistemin nasıl isledigini iyi bilirim. eksik bir islem var, o yuzden cam kapatma acma moduna gecemiyorsun. bip sesi de eksik islem oldugundan, hareket etme henuz ust açma islemi sona ermemisti diyor sana. camlari zorlama sakın. özellikle arka kelebeklerin motorunu kırdın mı bittin demektir. yok cunku oyle bir parca bizim ülkede. sorun tamamen bagaj sistemi ile alakalı. ilk planda kapalı bir garaja park etmeni tavsiye ederim. hangi sehirdesin?
------------- Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2014 Saat 16:44
İstanbulda oturuyorum araçı o şekilde kullandım bir kaç gün. Şuan sitenin garajında duruyor. Ve hala o bip bip sesi geliyor. Ustaya götürmüştük üstü acılığ kapanmıyordu güçü yarıda kesiyordu. yağsı bitmiş dediler yağ doldurdular. Aynı sorun tekrar olursa koltuklara kadar söküp bakıcaz demişlerdi bende korkuyorum büyük masraf çıkartırlar diye. Benim tek sorunum üstü acmak istediğimde camların acılmaması ve o bip sesinin gelmemesi. Onun haricinde tavan sorunsuz bir şekilde acılıyor.
|
Mesaj Tarihi: 12 Eylül 2014 Saat 20:50
herry Yazdı:
öncelikle aramıza hosgeldin ve gecmis olsun.
sorununu anladım, sistemin nasıl isledigini iyi bilirim. eksik bir islem var, o yuzden cam kapatma acma moduna gecemiyorsun. bip sesi de eksik islem oldugundan, hareket etme henuz ust açma islemi sona ermemisti diyor sana. camlari zorlama sakın. özellikle arka kelebeklerin motorunu kırdın mı bittin demektir. yok cunku oyle bir parca bizim ülkede. sorun tamamen bagaj sistemi ile alakalı. ilk planda kapalı bir garaja park etmeni tavsiye ederim. hangi sehirdesin?
|
İstanbulda oturuyorum araçı o şekilde kullandım bir kaç gün. Şuan sitenin garajında duruyor. Ve hala o bip bip sesi geliyor. Ustaya götürmüştük üstü acılığ kapanmıyordu güçü yarıda kesiyordu. yağsı bitmiş dediler yağ doldurdular. Aynı sorun tekrar olursa koltuklara kadar söküp bakıcaz demişlerdi bende korkuyorum büyük masraf çıkartırlar diye. Benim tek sorunum üstü acmak istediğimde camların acılmaması ve o bip sesinin gelmemesi. Onun haricinde tavan sorunsuz bir şekilde acılıyor.
|
Mesajı Yazan: alperen1414
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2015 Saat 11:03
İyi günler benim aracımda da aynı sorun var. Sorunu çözdünüz mü?
|
Mesajı Yazan: alperen1414
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2015 Saat 11:04
İyi günler aynı sorun benim aracımda da var. Sorunu çözdünüz mü acaba?
|
|