![]() |
|
bugün aracın için ne yaptın:)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 5678> |
Yazar | |
Designbyonurkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Designbyonurkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracimizi yikkattik
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
ben yapmadım ama başkaları yapmış, çizmişler :(
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Advantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün yıkatalım dedik :D
![]() |
|
Citroen C4 1.6 120HP VTi Confort Plus - Citroen DS3 1.6 156HP THP Dsport - Peugeot 208 1.4 70HP HDi Urban Soul Special Chrome Pack
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
yağ,yağ filitresi,buji,polen filitresi,arka fren balataları ,hava filitresi değiştirdik .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
araca özel perde almıştım onu taktım...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Az önce yıkandık yeni cam filminden sonra görüntü çok hoşuma gitti..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
bugün 206 aracım içim oturdum el frenini sıkılaştırdım,
kolay oldu 5 dk hallettim şimdi el freni taş gibi
|
|
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bir güzel yıkadık F1 Güçlü ciladan attık parlaklık tatmın etti.Buzlu cam far var aracımda parkları turuncuya çevırdım ıkı tane dıpsız 5V turuncu ampül aldım taktım güzel oldu değişiklik oldu amerikan park tarzında farlar orjınal sarı yanıyordu ona ramen turuncuyla uyumlu oldu ve diğer ampüllerde değişime gitmeme gerek kalmadı.Dolu göçükleri oluştu onlara baktım uzuldum bıraz ama bugunluk pek bısey yapamadım onlar ıçın bugunde böyle geçti gitti artık :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Dün yeni jantlar i takıldı lastik lerde plaka aydınlatma led bu günde güzel bir düs;)
|
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
camdan beri yerinde duruyormu diye baktım :)))
|
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
30.000 bakımını yaptık :)
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
çıtalar stoplar ve tavan
|
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
angel farlarımı taktım tekrar
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Duramadım yine
![]() ![]() ![]() etiketler Macaristan'dan.
|
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Sağ önden takır takır ses geliyordu.Sağ salıncak ve rot başları değişti.
Sağ salıncak 60 TL Rot başları 15'erden 30 TL İşçilik 60 TL Rot Ayarı 20 TL İşçilik pahalı mı ucuz mu oldu çözemedim :) Üstüne bir de yıkama yaptım melek gibi kaldı yarınki yola çıkış için hazır aslanım.
![]() |
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Parçaların markası neydi bilmiyorum ama yan sanayi tuzunda. Bence gayet iyi.
Ben de hanımı kandırdım birazdan arabaya inip dip bucak temizleyip cila çekeceğiz :)
|
|
![]() |
|
Güzelce yıkadık kuruladık fk1000p wax çektik 2 hafta önce kil de çekmiştik, cıncık gibi oldu.
Bu arada yakın zamanda araç satılığa çıkacak arkadaşlar. ![]() ![]() ![]() ![]() Hanım sağolsun hava kararana kadar arabanın temizliğine yardım etti. En sonunda Gaffuruma pijamasını giydirdik eve çıktık.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sarmal direksiyon kılıfı yapalım dedik çokta kıyak oldu ama ip yetmeme ve ip bulamama gibi sorunlar yuzunden bazı kısımlar açıkta kaldı bakalım olmıcak gıbı ama duzeltebılırsem resimlerim maliyet oldukça düşük :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kuzuşla çatalca silivri çerkezköy dağ bayır köy köy gezdik = )
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 5678> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |