![]() |
|
SES SİSTEMİ YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 17:01 |
Herkese merhaba aracıma ses sistemi yapıcam elimde 2 adet PİONEER TS-W302F bass var. 2 takımda JBL kompenat almayı düşünüyorum bunlar için 2 tane anfiye gerek varmı yani Bassları monobass'a kompenatlarıda normal anfiye bağlamama gerek varmı yoksa tek anfi üstünden yeterli gelirmi ?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
tek amfi ile sağlıklı olmaz hocam çift amfi+bi tanede kapasitör on numara olur.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
ustalar bende aracımın ön hoperlörlerini değiştirdim pioneer ts-g1614r taktım ve mid hoperlör galiba bunlar bass vermiyorlar benim arka kapılarda arızalandı oraya ne öneririsiniz biraz bass olsun :) birde panzilotta 2 adet kayıp hoperlör yeri acılmış burayada bişeler atsak aractaki orjinal teyp yetermi bende in dash navitech teyp var onunla değiştirmeyi düşünüyorum. ufak bi anfi atıp 400 500 watlık bi wofermı atsam ?
TS-G132CI 13cm 2-yollu Hoparlörler (Bas, Tiz), 250W vatandan baktım bunu önerirmisiniz..Düzenleyen okaNStarss - 23 Haziran 2014 Saat 19:09 |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
yunus LM586 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2014 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus LM586
merhaba arkadaşlar bende sizlerden yardım istemekteyim. elimde bir tane 6950 teyp var 2 takım oval 6992 s ve 1 tane de 307 f 900 wattlık şampiyon serisi bass var.nasıl bi amfi önerirsiniz.
şimdiden teş. ederim.. :)
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
yunus LM586 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2014 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus LM586
kabinde
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mono ve sterro anfi sizin ıçın daha sağlıklı olucaktır kompenentlerı ve 2 tane bası tek anfıden almak pek akıl karı değil yanı hem sıstemın sağlığı ıçın hem ses kalıtesı ıçın.Eğer ana unıtenızın çıkış gücü yuksekse mıdlerı ana unuteden basslarıda tek anfı uzerındende besleyebılırsınız.mesela sony nın 4x55 watt çıkış gucunde uygun fıyatlı bır teybı var bunun uzerınden çok rahat mıd besleyebılıyorlar tamam anfı kalıtesı olmuyor ama yınede tatmın edıyor.
Düzenleyen samet206 - 25 Haziran 2014 Saat 18:06 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus LM586
kardeş açıklaman mantıklı ama şimdilik tek amfi alabilirim şu anda midler ve kompenentlerimde yok ileride olacak inş.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus LM586
xetec 200.4 amfi nasıl arkadaşlar kullanan veya bilgisi olan varmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |