|
pug 307 kapı hoparlörü yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muratk.balci
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratk.balci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2014 Saat 19:29 |
merhaba arkadaşlar aracım 307 1.4hdi aracımda pioner deh 1500 ub teybim var yalnız 307 nini hoparlorleri hoşuma gitmiyo sadece kapı hoparlorlerini değiştirmek suretiyle en iyi alacağım sese nasıl kavuşabilirim yardımınız için teşekkürler.
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
amfi olmayacaksa eğer hertz dcx165 alınabilir..amfi olacaksa başka öneriler de yapabilirim.. ama yapmışken önlere hertz dcx165, arkalara hertz dcx130 alın tam olsun..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
DreamTeather
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
|
Keşke konular açıldıktan sonra yapılanlar yazılsa :) Biz acemiler bakınca bir fikir sahibi olsak !
Arkadaşlar bende ses ile ilgili birşeyler yapmak istiyorum .500-600 tl yi geçmek istemiyorum.Genelde akustik,ensturmantel ve türkü dinlerim.Öyle aman aman bas istemiyorum, sadece kaliteli sese ihtiyacım var.Bas olmasada olur.En uygun ne yapabilirim.Şu an orjinal teyp var üstünde .Yukardaki " önlere hertz dcx165, arkalara hertz dcx130 " uygulasam iş görür mü acaba ? Biliyorum çok sık soru soruyorum ama malum ilçedeyiz öyle çok bakacağım ,danışacağım kimse yok.İlginiz için şimdiden teşekkürler. Son olarak gözüme gezinirken şöyle bir ilan çarptı " http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-paket-sistem-jbl-komple-set-kampanyamiz-baslamistir-tamami-orjinal-165783874/detay " sadece bu iş görür mü ya da gerek var mı ?
Düzenleyen DreamTeather - 24 Mayıs 2014 Saat 23:07 |
|
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
esppablo
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim bir sorum olacak tecrubeli arkadaslara,
sanirsam benim on taraftaki 2 hoporlor patlamis cunku sesi oraya verdigimde cok cizirtili ses geliyor. bunlari degistirebilecegim hoporler tavsiyeniz ne olur? gurultulu muzik dinlemiyorum, ses temiz ciksin yeter. ortalama cifti 100 liraya onerebileceginiz bir marka model var midir?
|
|
if there is any justice in the world
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
jbl veya pioneerin 35rms coaxial hoparlörlerinden alınabilir..
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 lerin ön kapısına ne takarsanız takın ses alamazsınız çünkü hacim yok gibi bişey o kısımlarda. en sağlıklısı arka pandizota oval yada yuvarlak hoparlör monte etmek.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
barishrocker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Aynen ses sistemi açısından elverişsiz bir kapı.. Usta eli değmeden performans almak zor..oval de düşünülebilir ama ön kapıdan ses gelmeden de tadı olmaz bence..
|
|
|
BerkeKarayel
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BerkeKarayel
|
ön kapı saçı kesilip , kasnak yapılıp , kapı dış saçına monte edilmeli hoparlörler, eğri büğrü olan saça yani, koltuk tarfındaki saça
|
|
307 1.6 16V XT Apexi Cold Air Intake Kit - Mobil Super 3000 X1 5w-40
|
|
barishrocker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Berke iyi bilir bu işleri:) aynen öyle berke en iyi o şekilde oluyor.. |
|
|
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
aynen 307 kapılarında sıkıntı var ben hertz mid taktım ses çok buzuk çıkıyordu söktüm baktım basın körükleri bas vurunca plastik kapı yüzüne vuruyor haliyle ses hırıltılı çıkıyor bu pazar kapı yüzlerini söküp hoparlörlerin bağlandığı vida yerlerini yükselteceğim biraz bakalım yine vuracakmı
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vida yerlerin yükseldince bu defa mıknatıs kısmı kapı sacına değecek. yapılacak en iyi iş kapılarda ya orjinal yada 2 yollu komponeti düz teybe bağlamak. anfi için arkaya oval yada sadece bagaja woofer
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
barishrocker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Şu linkteki yapılanları inceleyin derim. Ses sistemi montajının linki var, oraya bakın özellikle. Her konuda size bilgi verecektir;)
|
|
|
DreamTeather
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2014 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DreamTeather
|
Orjinal teybe aşağıdaki component iş görür mü _? Bu watt olayı kaldırır mı ? Sade hoparlör yerine componentler daha iyi ses veriyor diyorlar.Birde 307 için hangi boyutlarda olmalı ? 13 mü 16 mı?
http://www.hepsiburada.com/liste/jbl-cs-6c-165-cm-component-150watt-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otaytcs-6c&categoryId=26090&SKU=OTAYTCS-6C#Yorumlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |