![]() |
|
PEUGEOT YEDEK PARÇA NEDEN PAHALI ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jimmy2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 11:24 |
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerden aldınız orjinal peugeotmu? ben 170 tl ye buldum önleri. arkalar 100-130 tl civarı. tabi tek fiyatı. peugeotların diğer markalara nazaran daha ucuzdur parçaları. bi doğan şahinin bile ön amortisörü 70-80 tl. bence peeugeottun 200 tl olması çok normal.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Fİyat fazla bence internette biraz baktım max. fiyat 170 tl var. 125 tlden başlıyor arkalar.Siparişi iptal et biraz daha araştır bence
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Peuegot yedek parça pahalı diyen ya başka araç kullanmamıştır bilmiyordur yedek parça fiyatlarını ya da nerden alması gerektiğini yeterince araştırmamıştır kazıklanıyodur..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Arkadaşımda reno var onun parçaları daha ucuz onun arabasına göre benim aracın daha pahalı o kadarda ucuz değil aslında parçaları
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
![]() ![]() ![]() ![]() |
atalarımızın bir lafı var aslan beslemek kolay değil :)
şaka biryanada internet ortamında çok iyi araştırman lazım yoksa pahalıya alman mumkundur. hepsi ile telefon ile irtibata geç uygun bulacagına eminim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
şahin peugeot 0216 631 10 80 numaralı telefondan alışıp uygun fiyatlarla yedek parça alabilirsin
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Peugeot yedek parçaları pahalı değil aslında ancak ışçılıkler kabarık ve çoğu zaman sonuç hüsran oluyor ben bugune kadar bıyere bısey yaptırıp tekrar onun ıçın gıtmedığımı hatırlamıyorum ancak uygun olarak satan yerler var şişrip satan yerler var bunun onune geçemeyız yapılması gereken kendımıze en uygun ve ıhtıyacımız olan urunlerı seçıp almak.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
daha önceki aracınızı merak ettim şimdi, zira yedek parça ve fiyatları konusunda yeterli araştırmayı yapmadığınız kanaatindeyim. Oysa herhangi bir yedek parça sitesinden bile aynı segmentteki araçların benzer nitelikteki parçalarının fiyatlarını kıyaslayabilirsiniz. Şunu unutmayın hiç kimse hele ki ecnebi memleketin firması yani otomobil ve yedek parça üreticileri babalarının hayrına ucuza veya pahalıya mal satmazlar. Müşteriye sunulan ürün ne kadar kaliteli ise fiyatı da o kadar artacaktır. Bu konuda özellikle avrupa firmalarının web sayfalarındaki fiyatları da referans alabilirsiniz. Hatta en doğrusu bu olacaktır. Yoksa 3-5 bin euroluk arabalara 20-25 bin tl hatta daha fazla para vermeye devam eder dururuz...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
kesinlikle yeteri kadar araştırmamışsınız bence çok çok uygun yedek parça fiyatı heleki bu firmaların otomobilden çok yedek parçadan para kazandığını düşünürsek bu fiyatlar çok normal
|
|
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|
![]() |
|
jimmy2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
2008 marka 207 trendy aracımın sol ön amortisörü patlak ve yol da
gitmek ölüm gibi işin en kötü tarafı bu parçayı bulamıyorum . 10 gün
içinde yurt dışından gelecekmiş koskoca pejo firmasının nasıl olurda
yedek parça ağı bu kadar zayıf olur . Arkadaşlar bilen varmı bu parçayı
nereden temin edebiliriz . MAĞDURUM
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
çok teşekkür ederim gökhan bey aynen aradım ve arkadaşlar yardımcı oldular 170 tl imiş orjinal amortisör allahın izniyle pazartesi günü elimde vallahi tarlada gider gibi kullanmaktan bıktım usandım keyfini süremiyordum
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |