|
09.04.2014 Çay Buluşması İstanbul |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
guzel bulusma oldu herkesin ayagina saglik.. biraz gec katilmis olsamda guzel oldu ve nihayet Salih abi ile tanismakta gecenin bonusu oldu :)
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
emirhan307
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Hersey cok guzeldi emegi gecenlere Teşekkürü borç bilirim.
|
||
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
||
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Leziz bir buluşma daha oldu. Geeln muhabbetini esirgemeyen tüm dostlara teşekkürler. Salih üstadı görmek hakikaten bonus oldu ayaklarına sağlık hocam.
Burak'ın resimlediği kareleri merakla bekliyorum.
|
||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel bi buluşma oldu, Hem Salih abiyle birçok arkadaşımız tanışmış oldu hemde Burak' ın ''Zalım'' ını tanımış olduk. Fotoları merakla bekliyorum.. Bu arada Hanım eve aldı.. almayaydı geri geliyodum
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Mükemmel ötesi bir akşam oldu,eve daha yeni geldim, bütün herkese çok teşekkür ederim, Özelikle Salih'e nöbet çıkışı yorgun argın Bursadan kalktı geldi, hepinizin ayağına sağlık.
|
||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzeldi = )
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
|
Vay bee helal olsun :) Ankara da uyumuyo bu arada çok yakindaaaaa :)
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bunlar da benden olsun...
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
adem iki gün önce arabayla yanımdan geçiyordun üstüne kırar gibi oldum fark etmeyince kornaya bastım ama nafile valla :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi Ayaklarına sağlık sohbetin ve muhabbetin için sağolasın. Buralara gelerek buluşmayı güzelleştirdin tekrardan teşekkürler...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Katılan herkeze çok teşekkür ederim yine güzel bir organizasyona imza attık eve gittiğimde saat 1i geçmişti yanılmıyorsam. Salih abinin gelmesi ayrı bir moral oldu çok çok teşekkür ederim kendisine .
Adem haklısın kardeşim bu sms ile bilgilendirme işini bir düşünüp faaliyete geçirmek lazım. Kusura bakma
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
by_cüneyt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
|
|
kardeşlerim hepiniz cansınız diğer forumda anlatıldığınıza bakılırsa alaka olmadığını görmekteyim hepinizi ayrı ayrı kutluyorum heleki arka kilit stikırı formülünüz ve yardımlaşmanız çıkar menfaat gözetmeksizin herkeze dağıtmak düşünceniz beni doğru yere geldiğimin bir ibaresidir daha önce tanıdığım bi forumun tamamen menfaaat üzerine kurulduğunu reklam stikırlarının parayla satıldığı ve bazı arkadaşların arkasından hakaret edipte nasıl siteye gelmesi için yalvardığını çok sammimi şekilde ifade edebilecek cürretteyim ve bir büyüğümümüz derki....(önce seni görmezden gelirler,sonra sana gülerler,sonra senle dövüşürler ve sonra sen kazanırsın)ayrıca ben iyi niyetimle bu gün kaybederim ama bazıları karaktersizliğinle her gün kaybeder......peugeottürkey kardeşlerim hepinize saygılarımı sunuyorum
|
||
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
|
İyi ki benim aracın diecast modelini aramışım ve burayı bulmuşum..güzel akşamdı, darısı diğer buluşmalara artık:)
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gece saat 01.30 da noktaladık biz Ramazanla buluşmayı, açık kasap bulsaydık mangalla devam edecektik.
Düzenleyen Serkan - 10 Nisan 2014 Saat 22:52 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O senin Güzelliğin Cüneyt Abi, biz arkadaşlık / abi kardeşlik /sosyal etkinlik için buradayız, şu ortamda içtiği nargilenin tadı bile bir başka geliyor insana.
Düzenleyen dogan106 - 10 Nisan 2014 Saat 23:08 |
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel buluşma olmuş. herkezi yürekten kutlarım. arada 130 km olmasa bende kaçırmıycam hiç bi organizasyonu ama ...
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Biz gelecez merak etme Buğra, az kaldı Mayısta ordayız.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
keşanda buluşalım
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sınırı geçelim :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
olur ipsalada Yunan' a doğru nargile yakarız...
Düzenleyen dogan106 - 11 Nisan 2014 Saat 00:12 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |