|
logo boyama kaplama fikir |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
İBRAHİM ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 20:19 |
arkadaşlar bnm 407 nin bagaj kapagındaki logo ve yazıların kromajları kavlıyo dökülüyo bunlara bi cözüm yok mu?
|
|
Asil :)
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef yapılabılcek pek birşey yok bu konuda yenısını alıp takmak en mantıklısı çok bısey değiller zaten fıyatları bır zamanlar kolayla falan parlatanlar verdı kromajları ama böyle yontemlerın sızın ışınızı gorıceğını sanmıyorum :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
İBRAHİM ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
yazılar orjinal pejo firmasının ilk fabrikasyon yazısı çünkü bagaj kapağımda darbe boya ezik çizik yok degişmesini gerektirecek bi işlemde modifiye vs de yapılmamış bu zamana kadar servise sormadım fiatını intden bulamadım ama plastik üzerine krom kaplama yapılmış altından plastik cıkıyo kola falan cözüm olmaz kromaj kavlıyo kagıt gibi aslında sökmeyi düşündüm ama 407 yazısının içine dügme koyuldugu için vaz geçtim
Düzenleyen İBRAHİM ASİL - 06 Nisan 2014 Saat 20:52 |
|
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
hocam en iyisi servisten yada dışardan alıp değiştirmek olaaktır.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
YAPABİLECEĞİN ŞEY WD 40 SIKIP MİSİNA YARDIMIYLA YAZILARI ÇIKARMAK ÜZERİNDE KALAN KOROMAJ PARÇALARI SÖKÜP İNCE ZIMPARA ÇEKİP İSTEDİĞİN RENGE SPREY BOYA İLE BOYAMAK DAHA SONRADA ÇİFT TARAFLI BANTLA TEKRAR YAPIRTIRMAK ... HEM DAHA ŞEKİL OLUR HEM MALZEMELERİNİ KULLANMIŞ OLURSUN.... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
logo deme bana
|
|
İBRAHİM ASİL
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
En güzeli sanırım senin dedigin gibi yapmak acaba bu krom boyalar var acaba krom gbi olur mu ayın 26 sı gibi memlekete döncem o zaman bi el atıym logolara aynı sıkıntısı olan arkadaşlar varsa gönderinde onlarıda elden geçirelim :D
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |