|
Merhabalar set kurmak için yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MertKuru
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2014 Saat 01:04 |
Abiler kardeşler kazasız belasız iyi sürüşler 2 ay önce 206 xs aldım set yapmayı planlıyorum komple şöyle bi durum var aldığım gibi bass ve amfi aldım amfiyi fazla fiyat almış bass ise 1000 lik jbl komple teyp dahil set yapmak istiyorum bide 2003 model olduğundan direksiyondan kontrol edilebilen ses kısma ve açma cihazı varmış işe yarıyormu teyp ne almamı önerirsiniz pıoner ekranlı düşünüyorum bakalım komple set için fikirlerinizi bekliyorum
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Amfi alındı mı orasını anlamadım.. Teyp alırken de en azından 2rca amfi çıkışı olsun en azından çünkü sistem kurulacak araca. Yeni serilerden deh x5550 veya eskilerden mvh150(yanlış olabilir) alabilirsin mesela..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
MertKuru
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Amfi aldım ads ama bni memnun etmedi açıkcası bugunde xetec diye bi marka var 5kanallı nabcağımı karar veremedim
|
|
MertKuru
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teyp içinde pıoner ekranlı düşünüyorum
|
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
İyi bir marka değil değişme şansın varsa 5 kanal cadence fxa5100 öneririm. Hoparlör olarak 2 takım hertz esk165 veya alpine spg17c alınabilir. Subwoofer olarak da re audio rex10 iyi iş yapar..
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
barishrocker
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Ekranlı pioneer double olarak 4000 serileri veya üstü iyidir. Alırken 7" olanları tercih et bence. İndash olarak bakıyorsan pek bilgim yok onlarda..
|
|
|
MertKuru
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şu anlık bişi almadım ama alırsam ilk söyleyeceğim bu markalar olucak
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |