![]() |
|
Hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 21:01 |
|
kusura bakmayın arkadaşlar foruma yeni üye olduğum için daha önceki konuları arayacağım yeri bilmediğim içi yeni konu açtım.
sorunum uzun yoldayken herhangi bir hararet sorunu olmuyor fakat şehir içinde, trafikte ve yoldan gelip aracı stop ettikten 10-30 dk arasında tekrar çalıştırdığımda hararet göstergesi 90-100 arasında oluyor 100 u daha gecmedi. bu serin havalarda böyle yaparsa yazın ne olur
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
90-100 arası çalışması normal, yazın da geçmez 100'ü merak etmeyin
|
||
![]() |
||
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
tesekkur ederım
|
||
![]() |
||
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
|
bunlar hararetli arabalar hemen hemen her Peugeot sahibi bundan şikayetçi bende merak ediyorum yazın ne olacak diye :D
|
||
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
||
![]() |
||
|
daha önce focus 1 vardı hayatta 90 ı geçmezdi ilk görünce şeytan çarpmışa döndüm :) tırstım baya bir ama normal diyorlar bakalım yazın ne olacak arabanın arkasında 5 lt li su bidonu taşıyorum :))
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Diğer markalarda hararet ibresi pek oynamaz ama pejolarda hararet ibresi anlıktır heran ölçüm yapar, Yazında 100 geçmez merak etmeyin.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
geçtiğide oluyor kullanıma bağlı devri tutturamazsanız yığılırsa hararet anıden yukselıyor kalorifer açıp devam edın normale dönüyor.yazında 100 ü geçmez endişelenmeyin ama radyatör suyunuzu kontrol etmeyıde ıhmal etmeyın.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben bindiğim benzinli araçlarda hiç aharet göstergesi görmedim, benzinli araçlarda hararet göstergesi olmuyor mu yoksa bana mı denk gelmedi?
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Nasıl yani ne ilgisi var hararet göstergesı tabıkıde var .bındığınız benzınlı araçlarda nasıl hararet göstergesı gormedınız şaşırdım doğrusu . |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
evet kimi araçlarda hararet göstergesi yok kadranda motor soğukken mavi ışık yanıyor |
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
100 dereceyi 1 derece bile aşmamalı bence, eğer aşıyorsa arkadaşın dediği gibi kaloriferi sıcak çalıştırın bayağı düşürür. İlk fırsatta da bakımlarını yaptırın, ilgili parçalar uzun süre değişmediyse de olabilir bence.
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Ben yaz sicaginda 5 kisi artu bagajla dags ciktim.rahat bi 30 km tirmandik.araba cogu yerde 1 e dustu.3 e nadiren atabildim. :) Hararet en ustteki beyaz cizgiye dayandi ama onu kesinlikle gecmiyor korkma gostergeden. Arada bir su seviyesini ve hava vqr mi diye konntrol et yeter.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
|
cok tesekkurler bılgıler ıcın :)
|
||
![]() |
||
erdem-120 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: TOKAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdem-120
|
Hocam termostat açmıyor 90 lık termostat al en fazla 15 liralık bişeydir riske atma aracını 110 derece de zaten aracın zarar görmeye başlar . Bu sorunun çözümü budur ve eminim dene :)
|
||
![]() |
||
|
dırek 90 a dayanmıyor 90 da termostat acıyor hararet 80 lere fılan dusuyor ama sehır ıcıne gırınce orada yukselıyor hararet
|
||
![]() |
||
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
pejo larda hararret hep yüksekte sanırım iki arabamdada aynı
|
||
![]() |
||
|
sıkıntı olmasın da isterse 200 de dursun :)
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Termostat acmasa uzun yol sehir ici ayirmaz.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
erdem-120 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: TOKAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdem-120
|
Uzun yolda motora çarpan hava zaten belirli bir yerde tutmazmı ısıyı ? Yanlış anlaşılmasın yanlışım varsa düzelteyim :) |
||
![]() |
||
rahmi 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2014 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rahmi 206
|
ben bu hararet sorununu 2 yıl yaşadım,diyebilirim ki hararet 100'ün altına hiç inmedi(tabi motor ısındıktan sonra :) ) bu durum uzun yol'da da değişmedi,gaza bastıkça 100-115 lere kadar çıktığına defalarca şahit oldum.5-6 kez'de hararet 120 yi bulup stop ikaz lambasını yaktı.aracımda termostat'tan tutun da müşüre ve hatta radyatör değişimine kadar herşeyi denedik olmadı taa ki devirdaim pompasını değiştirene kadar.ilk bakılması gereken yere en son baktığımız için bir sürü masraf ettim ama çok şükür halloldu,şimdi 100'ü hiç geçmiyor.şunuda sizlerle paylaşmak istiyorum;aracım bir kaç kez hararette tavan yaptığı için usta conta yakmış ve suya hava veriyor olabilir,contayı değişelim demişti bende kabul etmiştim.işin ilginç yanı;2 sene boyunca sürekli hararet yapan ve bir kaç kez tavan yapmasına rağmen reglefeye götürdüğümde kapakta hiç bir bozulma veya yamulma yoktu :)
|
||
206 roland garros
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |