![]() |
|
Hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçtiğide oluyor kullanıma bağlı devri tutturamazsanız yığılırsa hararet anıden yukselıyor kalorifer açıp devam edın normale dönüyor.yazında 100 ü geçmez endişelenmeyin ama radyatör suyunuzu kontrol etmeyıde ıhmal etmeyın.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Diğer markalarda hararet ibresi pek oynamaz ama pejolarda hararet ibresi anlıktır heran ölçüm yapar, Yazında 100 geçmez merak etmeyin.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
daha önce focus 1 vardı hayatta 90 ı geçmezdi ilk görünce şeytan çarpmışa döndüm :) tırstım baya bir ama normal diyorlar bakalım yazın ne olacak arabanın arkasında 5 lt li su bidonu taşıyorum :))
|
|
![]() |
|
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
bunlar hararetli arabalar hemen hemen her Peugeot sahibi bundan şikayetçi bende merak ediyorum yazın ne olacak diye :D
|
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
tesekkur ederım
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
90-100 arası çalışması normal, yazın da geçmez 100'ü merak etmeyin
|
|
![]() |
|
kusura bakmayın arkadaşlar foruma yeni üye olduğum için daha önceki konuları arayacağım yeri bilmediğim içi yeni konu açtım.
sorunum uzun yoldayken herhangi bir hararet sorunu olmuyor fakat şehir içinde, trafikte ve yoldan gelip aracı stop ettikten 10-30 dk arasında tekrar çalıştırdığımda hararet göstergesi 90-100 arasında oluyor 100 u daha gecmedi. bu serin havalarda böyle yaparsa yazın ne olur
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |